Het Yuki platform

Samenwerken met een glimlach

Met Yuki kan je slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles- en btw-aangiftes, en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online.

Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Voordelen

Klantrelatie 3.0: samenwerken en adviseren

Een ondernemer wil het beste, en vanaf nu kan jij ook het beste bieden. Dankzij de slimme software van Yuki kan jij up-to-date cijfers delen en je klanten actueel inzicht in hun business geven. Vergeet belletjes over verloren geraakte bonnetjes (die uploadt een ondernemer direct via bijvoorbeeld de Yuki boekhouding app), vanaf nu kunnen jullie strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst.

Meer voordelen
Feature

De features van onze boekhoudsoftware

De accountant van morgen worden? Dan kan dat niet zonder de boekhoudsoftware van de toekomst. Maar voordat je een passende nieuwe oplossing kan kiezen moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal mogelijk is. Bekijk hier de belangrijkste features van Yuki, van scan en herken tot aan urenregistratie, en kies de beste boekhoudsoftware voor jou en je klanten.

Alle features
Overstappen

Het kan: in 1 dag overstappen

Maar je mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk... Welk tempo je ook kiest, binnenkort krijgen al je cijfers kleur. Maar voor het zover is moeten er nog een aantal dingen gebeuren. Lastig? Eng? Ingewikkeld? Zeker niet. We helpen je bij iedere stap.

Ontdek het hier

Yuki koppelt met je essentiële systemen

Optimaal gebruik maken van de systemen die jij en je klanten al in huis hebben? Dan koppel je onze boekhoudsoftware bijvoorbeeld met een webshop, salarisadministratie, fiscaal pakket, CRM of kassasysteem. Bekijk hier welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn.

Alle koppelingen

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company