Het Yuki platform

Samenwerken met een glimlach

Met Yuki kan je slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles en btw-aangiftes, en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online.

Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Voordelen

Klantrelatie 3.0: samenwerken en adviseren

Een ondernemer wil het beste, en vanaf nu kan jij ook het beste bieden. Dankzij de slimme software van Yuki kan jij up-to-date cijfers delen en je klanten actueel inzicht in hun business geven. Vergeet belletjes over verloren geraakte bonnetjes (die uploadt een ondernemer direct via bijvoorbeeld de Yuki boekhouding app), vanaf nu kunnen jullie strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst.

Meer voordelen
Feature

De features van onze boekhoudsoftware

De accountant van morgen worden? Dan kan dat niet zonder de boekhoudsoftware van de toekomst. Maar voordat je een passende nieuwe oplossing kan kiezen moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal mogelijk is.Bekijk hier de belangrijkste features van Yuki, van scan en herken tot aan urenregistratie, en kies de beste boekhoudsoftware voor jou en je klanten.

Alle features
In de praktijk

Yuki in 3 minuten

In 3 minuten een beeld krijgen van de mogelijkheden van Yuki en zien wat onze software voor jou en je accountantskantoor kan betekenen? Bekijk onze korte demo video.

Ontdek het hier

Yuki koppelt met je essentiële systemen

Optimaal gebruik maken van de systemen die jij en je klanten al in huis hebben? Dan koppel je onze boekhoudsoftware bijvoorbeeld met een webshop, salarisadministratie, fiscaal pakket, CRM of kassasysteem. Bekijk hier welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn.

Alle koppelingen

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company
Ik wil een demo