De koppeling

Met Visionplanner Cloud heeft u snel inzicht in uw financiële resultaten van vandaag en morgen. Lees eenvoudig de actuele cijfers in uit uw Yuki online boekhouding en Visionplanner Cloud berekent automatisch de voor u relevante trends. U heeft direct al een forecast zodat weet waar u over een paar maanden staat. Ook uw liquiditeitsprognose wordt automatisch berekend. Zonder dat u iets hoeft te doen!

Uiteraard kunt u zelf uw presentatie aanpassen, een begroting maken en vergelijken met actuele prestaties. Uw managementinformatie online; snel, simpel en gemakkelijk te delen met anderen!

Voordelen

  • Kijk vooruit!

    Voorspel de financiële ontwikkeling van uw bedrijf! Met onze slimme trendanalyses heeft u zicht op de cijfers van morgen.

  • Slim begroten

    Visionplanner Cloud maakt het samenstellen van een begroting eenvoudiger dan ooit. U kunt eenvoudig de resultaten van vorig jaar als uitgangspunt nemen voor uw begroting.

  • Managementinformatie altijd bij de hand

    Thuis, onderweg of tijdens uw afspraak met investeerders, Visionplanner Cloud gaat met u mee. Op ieder moment en vanaf iedere plek heeft u toegang tot uw online managementinformatie.

Over Visionplanner

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Visionplanner is begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie.

Meer dan 1700 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn financiële professionals, controllers, administrateurs of accountants. De Visionplanner rapportages kunnen qua opmaak, vorm en inhoud helemaal aangepast worden aan uw wensen.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u u contact opnemen met Yuki support. Dit kan via support@yuki.nl of je kunt bellen op nummer 010 – 2019734. We helpen je graag verder.. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Visionplanner.

 

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company