Support

Wat is je vraag?

Yuki Knowledge Base

Met de Knowledge Base word je binnen de kortste keren een echte Yuki expert. In deze online omgeving krijg je antwoord op jouw vragen en vind je alle essentiële informatie over onze software.

Naar de Knowledge Base

TYC Academy (LMS)

Volg online interactieve trainingen in de TYC Academy. Met ons Learning Management System (LMS) krijg je de software onder de knie. En aan het einde van de rit ben je gecertificeerd in het gebruik van Yuki!

Naar de TYC Academy Inloggen

Yuki Community

De Yuki Community is de plek waar alle Yuki partners en gebruikers met elkaar in gesprek kunnen gaan. Deel je kennis en ervaringen en leer van de kennis en ervaringen van anderen.

Naar de Yuki Community

Meestgestelde vragen

Overstappen (3)
 • - + Hoe verloopt de overstap naar Yuki?

  Overstappen moet zo gemakkelijk mogelijk kunnen. Daarom kan je met Yuki binnen no-time en met uitgebreide hulp overstappen, bekijk ook deze pagina.

 • - + Kan ik historische cijfers importeren?

  Ja, we hebben de mogelijkheid om via een audit file import historische cijfers te importeren in Yuki.

 • - + Kan ik mijn eigen rekeningschema importeren?

  Nee, we hebben bij Yuki gekozen voor een standaard rekeningschema. Zo kunnen we door te standaardiseren vergaand automatiseren. Het is een dynamisch rekeningschema, dus op een aantal punten kun je zelf rekeningen toevoegen. Maar binnen Yuki wordt op basis van de rechtsvorm die je voor een administratie kiest automatisch een rekeningschema gecreëerd. Je ‘eigen’ gemaakte schema kun je wel heel makkelijk kopiëren naar andere administraties.

Yuki in de praktijk (3)
 • - + Hoe zit het in Yuki met vaste journaalposten als activa en loonjournaalposten?

  Omdat binnen Yuki het brondocument centraal staat kun je een activum heel makkelijk activeren. Je geeft vanuit de bron (factuur) aan hoe je het wilt afschrijven en Yuki creëert vervolgens de journaalpost. Met Loket en NMBRS hebben we een diepgaande koppeling waarbij loonjournaalpost, loonheffing en zelf de loonstrook wordt geïmporteerd. Bij de overige pakketten kan je de loonjournaalpost importeren uit het salarispakket.

 • - + Kan ik makkelijk correctieboekingen maken in Yuki?

  Jazeker, je kan in Yuki heel makkelijk corrigeren. Omdat we vanuit het brondocument werken, corrigeer je vanuit de factuur. En vervolgens corrigeert Yuki eventueel de journaalpost of de btw.

 • - + Kan ik nadat de btw-aangifte is verstuurd nog boekingen aanpassen?

  Ja dat kan. We werken niet met conceptboekingen of periodes afsluiten na het kwartaal. Yuki berekent alles cumulatief. Dus pas je een boeking aan, dan corrigeert Yuki automatisch voor de volgende periode de btw. Als er meer dan €1000,- verschil is geeft Yuki aan dat je een suppletie moet indienen. Die kun je ook vanuit Yuki versturen.

Trainingen (4)
 • - + Wat is de Yuki basis training?

  De basis training is de eerste echte kennismaking met Yuki. De inhoud van de training omvat het opzetten van backoffice portaal, gebruikers, administraties, verwerken van documenten en bankmutaties, beginselen van de automatisering & rapportage mogelijkheden. Deze training duurt een dag.

 • - + Wat zijn de onderwerpen die behandeld worden tijdens de follow-up training

  In de follow-up training ligt de focus op verdere automatisering, het opzetten van maandcontroles, het voorbereiden van de jaarafsluiting in Yuki, btw-controles en is er uitgebreid ruimte om dieper in te gaan op jouw eigen administratie(s) en instellingen. Deze training duurt een dag.

 • - + Kunnen jullie mij helpen met het trainen van ondernemers?

  Om jouw ondernemers op weg te helpen hebben we een training gecreëerd rond de ondernemerskant van Yuki. De focus tijdens deze training ligt op de verschillende modules en wordt verder vormgegeven aan de hand van de wensen en behoefte van de ondernemers. Benieuwd of deze training interessant is voor jou? Neem contact op met je customer success manager!

 • - + Hebben jullie ook trainingen voor de controle praktijk?

  Jazeker, in de controller training gaan we uitgebreid in op het opstellen van de jaarcontroles, het belang van maandcontroles, handige tips om efficiënt de controles te voeren, dieper ingaan op de rapportage mogelijkheden en het toepassen van steekproeven. Deze training duurt een halve dag. Meer informatie kan je opvragen bij jouw customer success manager.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company
Ik wil een demo