Tarieven Yuki voor ondernemers

Yuki levert zijn software aan boekhoud- en accountantskantoren in heel Nederland. Zij zorgen met Yuki voor een dagelijks up-to-date boekhouding voor alle klanten. Tot deze klantenkring van Yuki behoren ondernemers van allerlei verschillende groottes. Afhankelijk van de omvang van je administratie bepaalt je Yuki-accountant het tarief. € 35 is een indicatie van wat je qua tarief kunt verwachten. Dit gemiddelde geldt enkel voor de Yuki-software, dus niet voor alle adviezen die je van de accountant krijgt.

Indien je een offerte wenst op maat, neem gerust contact op met één van onze Yuki partners. Deze partners werken allemaal volgens de Yuki methode van online boekhouden en samenwerken. Om dit te garanderen voert Yuki dan ook regelmatig kwaliteitscontroles uit bij haar partners. Belangrijke kwaliteitsfactoren zijn; snelheid van verwerken, reageren op vragen (binnen 24 uur) en gemiddelde klanttevredenheid.

Offerte

Bovenstaande prijzen geven een indicatie, voor een offerte op maat kan je bij een van onze Yuki partners terecht. Liever je eigen boekhouder/accountant behouden? Bezorg hen onze gegevens en graag laten we hem/haar kennis maken met the Yuki way en hoe jullie hier beiden in kunnen samenwerken. Mailen kan naar info@yuki.nl. Hopelijk tot binnenkort!