Wilt u persoonlijk advies van een onafhankelijke partij op het gebied van lenen, verzekeren, sparen en administratie? Of wilt u belastingadvies en hulp bij uw aangiften maar voor al die diensten niet de hoofdprijs betalen? Neem contact op met van Lent & Partners.

Wij zijn al ruim 50 jaar een zelfstandige en onafhankelijke financiële dienstverlener. Persoonlijk contact met bereikbare vaste adviseurs, flexibiliteit, meedenken en eerlijk advies over de beste oplossingen voor onze klanten zijn de speerpunten in onze dienstverlening.

Ook voor ZZP-ers en MKB ondernemers zijn wij een one-stop-shop en adviseren wij over verzekeringen, financiering en juridische of notariële zaken. Daarnaast kunnen wij het ondernemen makkelijker maken met een uitgebreid aanbod aan administratieve diensten. Bij van Lent & Partners bent u aan het juiste adres voor objectief advies en voordelige prijzen. Wij zetten graag dat stapje extra voor u!

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Fiscaal advies
 • Boekhoudservice
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Mark Uittenbogaart
Bedrijf:Mark your Business
Waardering:
Toelichting:Van Lent & Partners is betrouwbaar en fijn kantoor om mee samen te werken. Laagdrempelig, denken mee, prikkelen je om vooruit te kijken als ondernemer. Zij leren ons als ondernemer te sturen op cijfers. Absoluut een aanrader om je boekhouding bij onder te brengen, zeker in combinatie met het fijne boekhoudpakket YUKI.
Naam:A. Kalkman
Bedrijf:Vet-Gedrukt B.V.
Waardering:
Toelichting:Na jarenlang samengewerkt te hebben met een groot landelijk accountantskantoor waarbij er altijd teruggekeken werd op de jaarcijfers. Was de kennismaking en samenwerking met Van Lent & Partners een verademing. Behalve het feit dat werken met Yuki, eenvoudig, overzichtelijk en snel is konden wij ook direct sparren over de cijfers en vooruit gaan kijken. Het fijne aan Van Lent & Partners is, is dat zij actief met de cijfers bezig zijn, zij kijken samen met ons vooruit en stellen voortdurend kritische vragen waarom je bepaalde beslissingen neemt. Dit in combinatie met Yuki een ideale partner voor de ZZP-er en MKB-ondernemer. Want ondernemen en boekhouden doe je samen met een goede eerlijke adviseur zoals Van Lent & Partners.

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.