Rikst gelooft dat actuele en betrouwbare informatie bijdraagt aan succesvol ondernemen. Daarom leveren wij software en services gericht op automatische administraties en online ondernemen inclusief jaarrekeningen, loonverwerking en fiscale aangiften.

We zien dat daar waar automatisering de juiste basis biedt, gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil kunnen maken. Daarom automatiseert Rikst niet alleen je administratie, maar helpt je ook met het analyseren en begrijpen van de cijfers. Dit vraagt om een andere manier van denken en van handelen. Wij begrijpen dit. Daarom kleuren wij rood in het grijs/blauwe landschap van de accountancy.

Rikst gelooft dat branchefocus extra toegevoegde waarde biedt. Wij kennen jouw branche, de uitdagingen op het gebied van automatisering, de informatiebehoeften en de beste middelen om deze in te vullen.

Wij spreken gegarandeerd je taal!

Bekijk onze werkwijze www.Rikst.nl

Vestigingen
Rozenburglaan 15/3, Groningen
Philipsstraat 3b, 3833 LC Leusden

 

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Appie Bles
Bedrijf:Infrazorg
Waardering:
Toelichting:Kan het elke ondernemer aanraden. De facturen verlopen via een app en worden direct verwerkt in het Yuki systeem. Het is altijd overzichtelijk en inzichtelijk. Goede samenwerking!
Naam:Cor Duijnker
Bedrijf:Mojo Keramiek
Waardering:
Toelichting:Zeer goede samenwerking. Wordt altijd professioneel gewerkt. Wij krijgen zaken op tijd aangeleverd en als er besprekingen zijn dan worden deze ook netjes vastgelegd.
Naam:Rubert Homan
Bedrijf:Homan Slapen
Waardering:
Toelichting:Altijd up to date met je administratie. Je weet waar je als ondernemer staat. Levert mij veel tijd en gemak op. Rikst is uniek en vooruitstrevend. Kan niet efficiënter en sneller!
Naam:Marrin Kok
Bedrijf:Tandartspraktijk Buijs BV
Waardering:
Toelichting:Wij vinden het fijn werken met Yuki en Rikst. Het scheelt ons veel tijd en wij kunnen niet meer zonder Rikst. Als je zaken nodig hebt uit Yuki dan kan je dit snel vinden. Het geeft ons overzicht.
Naam:Arnold Van de Kamp
Bedrijf:Intertoys
Waardering:
Toelichting:Yuki geeft mij meer inzicht in boekhouding en bespaart mij een hoop tijd om te ondernemen.
Naam:Herman Tieman
Bedrijf:Bruna Borne
Waardering:
Toelichting:Rikst heeft perfecte medewerkers en denkt proactief mee. Geeft altijd snel en goede terugkoppeling. Boekhouding verloopt makkelijk.
Naam:Ramón AB
Bedrijf:Nova Incasso B.V.
Waardering:
Toelichting:Rikst denkt goed met ons mee en zorgt voor een goede en efficiënte boekhouding.
Naam:Bert Pezij
Bedrijf:Fijn op vakantie B.V.
Waardering:
Toelichting:Dik tevreden over de samenwerking met Rikst.
De manier van online boekhouding is een verademing voor ons vanwege actuele inzicht wat wij continue hebben in het reilen en zeilen van de onderneming.
Naam:Harry Omlo
Bedrijf:Bruna Klazienaveen
Waardering:
Toelichting:Rikt maakt mijn boekhouding overzichtelijk en gemakkelijk. Het Yuki systeem werkt efficiënt. Wij zijn blij met Rikst!
Naam:Lex Herle
Bedrijf:Bruna Hoogland
Waardering:
Toelichting:Goede contacten met Rikst. Medewerkers reageren snel, de terugkoppeling en het meedenken is professioneel. Met ander woorden de samenwerking is erg goed.
Naam:Wim Schuring
Bedrijf:WKJ Schuring
Waardering:
Toelichting:Mijn keuze leverde meteen al een kostenbesparing op doordat er veel efficiënter kan worden gewerkt. Dat niet alleen, ook scheelt het automatische verwerken van mijn administratie door Rikst veel tijd. Ik hoef mijn facturen nu alleen maar in te scannen en het is weer klaar.
Naam:Roel Molog
Bedrijf:JIJ Uitzendbureau
Waardering:
Toelichting:De software is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. We kunnen gemakkelijk alles digitaal terugvinden en hebben inzicht en overzicht. In combinatie met de accountancy diensten van Rikst en de goede specialistische adviezen ervaren wij een duidelijke meerwaarde voor ons uitzendbureau.
Naam:Edward Kip
Bedrijf:Bruna Putten
Waardering:
Toelichting:Door het robotiseren van mijn administratie ben ik van mijn 8 uur administratiewerk per week af. Door het Retail dashboard heb ik eindelijk inzicht in de financiële performance van mijn winkel. Het is zo leuk om te kijken hoe de resultaten en de prognose zich ontwikkelen dat ik het 's avonds prefereer boven een spelletje Candy Crush.
Naam:Jelmer Spijksma
Bedrijf:Or-Quest
Waardering:
Toelichting:Met het boekhoudpakket Yuki en met de service van Rikst neemt de financiële administratie nog maar relatief weinig tijd in beslag. Bovendien is op elk moment van de dag inzage mogelijk in onze actuele bedrijfsinformatie. Dankzij Rikst heeft Or-Quest zich verder kunnen professionaliseren en kunnen wij ons focussen op datgene waar wij goed in zijn, het bemiddelen van professionals naar een nieuwe uitdaging.

De contacten met Rikst verlopen altijd zeer prettig. In Rikst hebben wij een gesprekspartner gevonden die met onze organisatie meedenkt op strategisch niveau en die de regel ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel heeft.

Naam:Hilde Bleijswijk
Bedrijf:Namaste Foundation
Waardering:
Toelichting:Rikst zorgt ervoor dat onze administratie altijd up to date en inzichtelijk is. In Nederland of in Nepal, wij kunnen onze stakeholders ten alle tijde de gewenste transparantie bieden. Zonder gesleep met dikke dossiermappen en stress om zoekgeraakte bonnetjes. Het is een kwestie van een foto maken, mailen naar Rikst en die zorgt voor de rest. Hierdoor kunnen wij ons focussen op de empowerment van vrouwen en kinderen in Nepal.
Naam:Roham Rahimi
Bedrijf:AttachingIT Holding B.V.
Waardering:
Toelichting:Rikst heeft ervoor gezorgd dat we op administratief vlak echt worden ontzorgd. Bijna onze gehele administratie is nu geautomatiseerd. Dit betekent dat we geen tijd meer verspillen aan onnodige administratieve taken en ons kunnen richten op onze core business.
Naam:Dirk Scheffer
Bedrijf:Camplete B.V.
Waardering:
Toelichting:Geweldig bedrijf. Binnen een paar uur mijn hele bedrijf ontzorgd op het gebied van administratie, volledig geautomatiseerd inclusief retail dashboards om de ontwikkelingen binnen het bedrijf te zien. Aanrader.
Naam:Jos Blom
Bedrijf:B&G Foodfactory BV
Waardering:
Toelichting:Een collega ondernemer vertelde me over zijn boekhoudpakket en hoe eenvoudig het was, maar ook het dagelijkse inzicht en de ondersteuning vanuit Rikst is zeer goed te noemen.
Foto's

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.