Practical Accounting is een innovatief boekhoudkantoor. Onze dienstverlening is samen te vatten binnen drie trefwoorden: Accounting, Analytics & Advisory. Door het combineren van technologie en diepgaande kennis leveren wij toegevoegde waarde. Onze innovatieve toepassingen geven u actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige accounting professionals, fiscalisten, analisten en bedrijfseconomen.

De dienstverlening van Practical laat zich samenvatten met de volgende kernwaarden:

- Inzicht
- Innovatie
- Efficiency
- Ontzorging

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Albert
Bedrijf:Urban Squad
Waardering:
Toelichting:Met Practical Accounting heb ik 24/7 inzicht en ondersteuning in mijn financiële administratie. Zo blijft Urban Squad financieel fit en kan ik me focussen op mijn passie: mensen fit krijgen en houden!
Naam:Jurgen Jacob Lodder
Bedrijf:Madboy
Waardering:
Naam:Mark Doeswijk
Bedrijf:SpringTree
Waardering:
Toelichting:Snel en kundige antwoorden met genoeg tijd en aandacht voor onze vragen. Gebruikte software platform voor de boekhouding voldoet maar heeft qua gebruiksvriendelijkheid soms wat nukken. Gelukkig is Practical dan middels vraag en antwoord altijd beschikbaar om te helpen.
Naam:Tim Kapitein
Bedrijf:Clickpulse
Waardering:
Naam:Marco Nieuwenhuizen
Bedrijf:Automotive
Waardering:
Toelichting:Practical onderscheid zich door service. Wij voelen ons geen nummer, maar echt klant. De persoonlijke benadering doet ons denken dat we onze eigen interne administratie en accountant hebben. En dat voelt goed.
Naam:Mark Heutink
Bedrijf:Automotive
Waardering:
Toelichting:Door de goede ondersteuning van Practical, hebben wij geen zorgen meer over de gang van zaken achter de schermen. Alles wordt goed en op tijd geleverd, de communicatie verloopt soepel en altijd professioneel. Ik heb soms het gevoel dat wij een office manager hebben ge-outsourced bij hen.
Naam:Loes Vrij
Bedrijf:Loesvrij.com en advocatenkantoorvrij.nl
Waardering:
Toelichting:Dankzij practical heb ik met een druk op de knop een up to date inzicht in al mijn financiële gegevens waardoor ik veel sneller kan reageren of bijsturen. Daarnaast is de dienstverlening door Practical bijzonder prettig en enorm hands-on; een mailtje en het is uitgezocht of bijgesteld. Niets is daarbij te veel gevraagd, hetgeen enorm fijn werkt. Ik raad iedereen deze manier van het voeren van de financiële administratie van harte aan.

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.