Met Nubes 24/7 administraties:

· niet meer boekhouden maar wel inzicht in uw cijfers, dit is bij ons normaal
· heeft u inzicht in uw cijfers tegen vooraf vastgestelde vaste maandprijzen
· zijn uw cijfers en de administratie altijd digitaal beschikbaar
· geen opstartkosten en geen opzegtermijn

Nubes 24/7 administraties is onderdeel van Baskuul Accountancy & Belastingadvies. Kijk voor meer informatie op onze site www.nubes247.nl.

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise
 • DGA

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Lara Rongen
Bedrijf:Lara Rongen en Communicatie en Organisatie
Waardering:
Toelichting:Heerlijk, dat Yuki. Geen fuzz, lekker overzichtelijk, geen rondslingerende bonnetjes. Als creatieveling is administratie ABSOLUUT niet mijn sterkste kant. Met Baskuul en Yuki is het zelfs voor mij een makkie. Ben helemaal happy!
Naam:Marcel Greefhorst
Bedrijf:VakantieXperts Reisbureau Eindhoven
Waardering:
Toelichting:Na jaren van snelstart frustratie eindelijk over op Yuki. Zeer overzichtelijk, duidelijk en met behulp van de helpdesk van Baskuul/Nubes. Een verheerlijking voor ons hoewel we nog steeds natuurlijk ook zelf iets moeten doen. Wij zijn zeer tevreden over Yuki en over Baskuul/Nubes.
Naam:Ad en Willy van Veen
Bedrijf:Van Veen Consultancy (V.V.C.)
Waardering:
Toelichting:Wij waren eerst geen voorstander om het boekhoudprogramma te volgen wat Baskuul ons aanbood. Alles liep goed zoals het ging. Uiteindelijk hebben we toch de knoop doorgehakt en zijn we super tevreden over het programma en de mensen erachter.
Het spaart ons tijd en energie. Goed dat we zijn overgestapt.
Naam:Natasja Beks
Bedrijf:Efficere
Waardering:
Toelichting:Na zeven jaar alles handmatig gedaan te hebben overgestapt op Yuki. Ik heb daar maar een woord voor: Fantastisch! Het scheelt ontzettend veel tijd, is inzichtelijk en de medewerkers denken met je mee om het zo optimaal mogelijk te maken. Top!
Naam:Albert Broekx
Bedrijf:Broekx Makelaardij Hypotheken & Verzekeringen
Waardering:
Toelichting:Het is altijd een lastige keuze om te wijzigen van accountant/boekhouding. Wij hebben van deze keuze om over te stappen naar Yuki (Baskuul) echter geen minuut spijt gehad. De boekhouding is nu dusdanig ingericht dat onze werkzaamheden worden beperkt tot het inscannen en betalen van ontvangen facturen en tot het versturen van facturen via het systeem. Behalve de enorme tijdsbesparing worden we ook uitstekend ondersteund door de binnendienst van Baskuul. Daarnaast is het een eye-opener om realtime inzicht te hebben in de resultaten.
Naam:Sandra Van de Winkel - Vishers
Bedrijf:Glance & Vision
Waardering:
Toelichting:Heel fijne samenwerking en goede advisering. Heel prettige softwareprogramma's via de cloud om mee te werken. Wij zijn dik tevreden.
Naam:Hendre Sprengers
Bedrijf:RE-vision
Waardering:
Toelichting:Meedenkers, aktiegericht, klantgericht (net een actie afgerond om kosten te verminderen, met als gevolg dat de facturen van Baskuul/Nubes 24/7 ook lager zijn geworden, ook zij spreken van een succesvolle operatie!).
Ook in lastigere periodes krijg je als ondernemer "een steun in de rug".
Foto's

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.