Neoma: de nieuwe weg

Neoma gelooft dat MKB-ondernemers winnen aan efficiëntie, kwaliteit en relevantie voor hun klanten wanneer men zich richt op de dienstverlening en de administratieve taken laat uitvoeren (uitbesteden) door een externe, gespecialiseerde partij.

Op basis van een contract en een vaste vergoeding voert Neoma de administratieve taken van ondernemingen uit volgens een hoogwaardig en gecentraliseerd proces, met veel oog voor de kwaliteit van dienstverlening en de behoeften van de klanten. Wij zetten daarvoor de meest moderne ICT-hulpmiddelen in, met Yuki als kerncomponent.

Naast onze online administratieve diensten kunnen de klanten ook bij Neoma terecht voor financiele vraagstukken en voor (creatieve) strategieontwikkeling. Dit drieluik aan diensten maakt Neoma uniek in Nederland.

Neoma is opgericht door en voor ondernemers. De oprichters Peter Reichgelt (accountant, ondernemer) en Michel Bender (serieel ondernemer, bedrijfsjurist, business coach) zijn beiden al jarenlang ondernemers en vinden hun passie inmiddels in het vooruit helpen van andere ondernemers.

Locatie / Adres

Doelgroep

  • MKB
  • Midden- en grootbedrijf

Diensten

  • Jaarrekening en aangifte
  • Boekhoudservice
  • Fiscaal advies

Reviews

Informatie aanvragen

    Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
    Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.