Francken & Partner verleent diensten aan ondernemers in het midden en kleinbedrijf op het gebied van accountantswerk, belastingen, bedrijfseconomische en financiële adviezen, begeleiding bij bedrijfsoverdracht en administratieve dienstverlening.

Wij geloven in de kracht van het persoonlijk contact, omdat dat een schat aan informatie oplevert, die een advies of beslissing beter onderbouwt. Hoe wezenlijk zaken ook zijn, hoe hard de cijfers, uw persoonlijke verhaal achter deze feiten en cijfers is voor ons van doorslaggevend belang. Door goed naar u te luisteren en uw verhaal achter de cijfers juist te interpreteren, zijn wij in staat u met adviezen op maat, flexibel en resultaatgericht te helpen uw doelen te verwezenlijken.

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Twan van Asseldonk
Bedrijf:2XP videoproducties voor food en agri
Waardering:
Toelichting:Mijn accountant was een meedenker. Door ons Yuki boekhouden aan te bieden maakt Thei onze grote wens om volledig paperless te werken werkelijkheid. We hebben nu minder werk (met de administratie) en werken zonder papier maar hebben meer en betere (want actuele) cijfers. Mijn accountant bespreekt de cijfers van vorig jaar niet meer we hebben immers de cijfers van nu bij de hand. Ik merk steeds vaker dat Thei niet meer meedenkt maar juist vooruitdenkt. Dat kan alleen als je passie hebt voor je werk en de mensen waar je het voor doet.
Naam:Ron Beurskens
Bedrijf:De Kinesist
Waardering:
Toelichting:Yuki geeft een constant in je financieën. Thei en zijn collega's geven eerlijk advies op basis van de cijfers in combinatie met je verhaal. Daarnaast ook regelmatig goed en persoonlijk bedrijfskundig advies gekregen. Zeer tevreden!!
Naam:R Swaghoven
Bedrijf:Incasso Persoonlijk
Waardering:
Toelichting:Onze accountant Thei Francken werkt onder andere met Yuki. Door Yuki goed in te richten weet hij onze niet standaard geldstromen op duidelijke wijze perfect weer te geven.

Hierdoor hebben we op ieder moment een duidelijk gespecificeerd beeld van de meest recente stand van zaken! Altijd 24/7 overzichtelijk beschikbaar. Het levert veel tijdsbesparing op en bespaart een hoop frustratie.

Deze goedwerkende software ondersteunt de werkzaamheden van Thei die als persoon van onmisbare waarde blijft voor een goed advies. Thei Francken en zijn team weten dit met een enorme parate kennis op persoonlijke en betrokken wijze perfect te bewerkstelligen.

Thei kijkt verder dan alleen de cijfers. Met zijn doortastende mensenkennis en al zijn parate vaktechnische kijkt Thei eerst naar de ondernemer als persoon, daarna naar het bedrijf. Hierdoor sluit zijn betrokken en altijd correct onderbouwd advies perfect aan bij wat je echt nodig hebt!

Naam:Pieter Peelen
Bedrijf:No Nonsancy
Waardering:
Toelichting:Yuki werkt voor mij prima (scheelt een hoop tijd en frustratie) en de combinatie met het advies en de ondersteuning van Thei en Paul maakt het voor mij uitstekend.
Ik ben volledig "in control" op mijn financiën en dat geeft een hoop rust en inzicht. Een aanrader voor elke serieuze ondernemer.

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.