Onze missie is ondernemers inzicht te geven in de dagelijkse financiële administratie. Dit doen we door ze bewust te maken dat we realtime kunnen verwerken. We weten zeker dat de aangesloten ondernemers enthousiast worden en een betere grip krijgen op hun cijfers. Hierdoor staan ze minder snel voor verassingen.

Door altijd in contact te staan met elkaar kunnen we de vragen die ontstaan direct oplossen. Op deze manier hoeven we niet aan het eind van het kwartaal of van het jaar nog een hoop geschiedenisvragen te stellen.

Naast de administratieve verwerkingen kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Als je ondernemer bent heb je ook te maken met de belastingdienst, kredietverleners of andere zogenaamde stakeholders.

Ons team verwerkt ook jouw fiscale aangiften en is op de hoogte van de juridische verplichtingen die de opstart en het voeren van een onderneming met zich meebrengen. We zijn een sparringspartner die je op weg helpt. Onze expertise en kennis zetten we in waar nodig. Soms huren we kennis in binnen ons netwerk van pensioenjuristen, advocaten en notarissen.

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise
 • DGA

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Maarten Reijgersberg
Bedrijf:RauwCC
Waardering:
Toelichting:Met RauwCC zijn we midden in het boekjaar overgestapt op een compleet nieuwe administratie via Finnerz. Gekkenwerk natuurlijk, maar ik kan het iedere ondernemer aanbevelen! Inmiddels heb ik actueel inzicht in alle cijfers en heb ik eindelijk grip op een aspect van ondernemen waar ik nooit echt iets mee had, maar wel wat mee moest. Sterker nog, ik vind het nu leuk!
Naam:Jeroen Soeterbroek
Bedrijf:Connect Holland BV
Waardering:
Toelichting:Connect Holland is in juli 2017 overgestapt op Finnerz/Yuki. We hebben drie partners benaderd maar Finnerz sprong er echt uit voor ons. Duidelijke doelen, superstrakke implementatie (halverwege het boekjaar!) en een hoge response snelheid. Resultaat voor Connect Holland: we hebben afscheid kunnen nemen van onze boekhoudster die bij ons in dienst was, we hebben AFAS uitgezet en beschikken nu over real time informatie die we voorheen niet hadden. Perfect voor ons snelgroeiende bedrijf! Goede combi dus: Yuki en Finnerz.
Foto's

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.