EasyZZP is een online administratiekantoor dat zich richt op de ZZP'er, eenmanszaak en MKB ondernemer. Vanaf 89,- euro per maand doen wij uw volledige administratie en uw aangiften. Zo voorkomt u verrassingen achteraf!

Wij maken gebruik van de nieuwste online software voor het voeren van uw administratie. U krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een iPhone app waarmee u eenvoudig een foto van bonnetjes kunt maken waarna deze direct naar uw administratie verzonden worden. Daarnaast heeft u toegang tot uw eigen administratie in onze webtool. Vanaf deze app en onze webtool heeft u altijd actueel inzicht in uw volledige administratie.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Murielle Klein Ikkink
Bedrijf:Kinderbegeleiding Murielle
Waardering:
Toelichting:EasyZZP hebben mij enorm geholpen met het op orde krijgen van mijn administratie. Ze werken professioneel, snel en efficiënt. Erg fijn dat alles digitaal kan. Ik ben heel tevreden!
Naam:Gert van Vugt
Bedrijf:Van Vugt Enterprises
Waardering:
Toelichting:Voor mijn BV heb ik mijn gehele administratie laten verzorgen door EasyZZP. Administratie was razendsnel opgetuigd en ingericht, met vragen kan ik bij ze terecht - fijn om te weten dat alles goed geregeld is.
Naam:Jacintha Baas
Bedrijf:Sustainer Homes
Waardering:
Toelichting:EasyZZP heeft mij van begin tot einde begeleid in het opzetten van onze administratie. Mijn talloze vragen hebben zij altijd uitgebreid, vakkundig, en zeer snel beantwoord. Het feit dat er iemand met je mee kijkt en ontzorgt scheelt zo veel stress, zou het iedereen dubbel en dwars aanbevelen!
Naam:Nelson Zonneveld
Bedrijf:Magazijnshopper.nl
Waardering:
Toelichting:Easyzzp heeft ons geholpen met het reorganiseren en opzetten van onze boekhouding. Super snelle klantenservice en veel kennis van zaken. Kortom; een aanrader!
Naam:Sybren Smith
Bedrijf:Geheim van de Smith
Waardering:
Toelichting:Aardige jongens met verstand van zaken en geen grijze muizen mentaliteit. De nieuwe generatie boekhouders. Ik ben fan!
Naam:Marcel Udo
Bedrijf:Limere
Waardering:
Toelichting:Zijn snel, correct en altijd bereid om met advies te komen.
Alles gaat digitaal, je wordt volledig ontzorgd.
Ik kan EasyZZP van harte aanbevelen

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.