Adrome. De belastingadviseur die denkt. Deelt. Doet! Belasting betalen hoort erbij. Maar dan wel het liefst zo min mogelijk! Dat is ons uitgangspunt. Het verschil?
We staan niet voor of achter, maar naast u.

Wij voeren niet zomaar uit. Klakkeloos cijfers inkloppen is niets voor ons. Liever denken we met u mee. We delen onze kennis en ons advies. We doen echt met u mee, zonder dat u daarop hoeft te wachten. Omdat u bij ons geen nummer bent.

U runt een bedrijf. U bent ondernemer. Wij zijn experts in administratie en belastingzaken. Laat die dus gerust aan ons over. We kunnen uw salarisadministratie en boekhouding voeren, vragen toeslagen aan, en maken de jaarafsluiting en jaarrekening op.

Locatie / Adres

Doelgroep

 • Zzp'er
 • Starters
 • MKB
 • Midden- en grootbedrijf
 • Franchise

Diensten

 • Jaarrekening en aangifte
 • Boekhoudservice
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie

Reviews
Naam:Erika Houtsma
Bedrijf:Autorijschool NW Friesland
Waardering:
Toelichting:Wij (mijn man en ik) hebben een eenmanszaak. Ik doe de administratie en kwam per toeval bij Adrome terecht. Hij bevond zich in het pand waar mijn man moest zijn om het bedrijfsplan te presenteren. Na even te hebben gepraat waren wij direct onder de indruk van de pasklare kennis van Ron Meijer en werd hij onze boekhouder.

Het programma Yuki is ideaal en overzichtelijk. Waar we maar willen hebben we inzage in de administratie en Ron ook. Als er iets niet goed gaat kunnen we er nu sneller op inspelen en het bijhouden van de administratie scheelt met Yuki een hoop tijd.

Tot slot vinden wij het erg prettig dat Adrome actief tips en adviezen met ons deelt, zowel mondeling als online via Social media. Als starter heb je hier zeker profijt van. Wij bevelen Adrome zeker aan!

Naam:Janet van der Slikke
Bedrijf:Renew design
Waardering:
Toelichting:Ron is uiterst geduldig zeker met iemand zoals ik die een aversie heeft tegen boekhouden. Nadat ik nu meer kennis heb gekregen vind ik het zelfs een beetje leuk worden. Ron is iemand die met je meedenkt tegen een redelijk tarief.
Naam:Jitte Huitema
Bedrijf:Dzjit.com
Waardering:
Toelichting:Ron heeft mij geholpen bij de belastingaangifte na mijn eerste full-time jaar als ondernemer. Hij heeft de benodigde kennis om de ondernemers te adviseren en te assisteren, werkt erg snel tegen een fatsoenlijke prijs, was geduldig toen bleek dat ik iets meer tijd nodig had om mijn eigen administratie te doorgronden, maar begeleidde me toen het nodig was uiteindelijk met lichte drang naar het slotakkoord. En dat pakte ook nog eens positief uit.
Naam:Wilco Van de Kuijt
Bedrijf:Sales advanced cv
Waardering:
Toelichting:Toen ik begon als zelfstandig ondernemer kwam er veel om de hoek kijken op gebied van boekhouden en belasting. Via via werd mij Adrome geadviseerd. Na het introductiegesprek wist ik direct dat ik goed zat bij Adrome. Ron Meijer is kordaat, vaktechnisch zeer deskundig en meedenkend. Daarnaast kan ik hem altijd bellen voor vrijblijvend advies.
Aan online boekhouden ontkom je niet in deze tijd. Adrome biedt met Yuki een efficiënt programma aan waarmee ik veel meer inzicht heb in de financiële stand van zaken. Voorbij zijn de dagen dat je een stapel papieren wegbracht en pas maanden later weer iets hoorde. Een paar uur nadat ik mijn facturen heb aangeleverd zie ik ze al verwerkt. Kortom, ik ben dik tevreden en zou Adrome en Yuki zeker aanraden aan andere ondernemers.
Naam:Reimer Te Velde
Bedrijf:Effectus-HR BV
Waardering:
Toelichting:Toen ik op zoek was naar een boekhouder heb ik met 4 partijen gesproken. Hierna was de keuze voor mij makkelijk. Adrome was de enige partij die direct met mij meedacht, zonder hier iets voor terug te vragen. En anno nu als ik Adrome bel gaat er nog steeds geen stopwatch lopen. Ron Meijer heeft veel parate kennis en is oprecht persoonlijk betrokken bij mijn zaak.
Ook heeft Adrome mij laten zien wat de Cloud kan betekenen voor mijn bedrijf. Het liefst leverde ik mijn map met papieren in en keek er nooit meer naar. Geen tijd voor, geen zin in. Nu is dat wel anders. Toen ik Yuki enige tijd uitprobeerde kreeg ik direct grip op mijn financiële situatie en inzicht in het resultaat van mijn bedrijf. Daarnaast is het aanleveren veel eenvoudiger dan ik dacht. Ik ben er nu juist veel minder tijd aan kwijt dan op de traditionele manier!
De efficiënte en betrouwbare manier van online boekhouden in de cloud met Yuki, in combinatie met de kennis en betrokkenheid van fiscalist Ron Meijer maakt dat ik als ondernemer niet meer anders wil.
Naam:Jacques Bais
Bedrijf:Netcircuit Marketing
Waardering:
Toelichting:Adrome (Ron Meijer) is een aantal jaren mijn steun en toeverlaat voor financiële en fiscale zaken. Is goed bereikbaar en reageert erg snel op vragen. Ron Denkt en doet mee, geeft bruikbare en dus praktische tips en advies. Een aanrader.
Naam:Marianne van Mourik
Bedrijf:Somnium tekst & taal
Waardering:
Toelichting:Ron denkt actief met je mee en heeft altijd tijd om vragen te beantwoorden. Ik hoef me als ondernemer geen zorgen te maken dat ik verkeerde financiële keuzes maak, of voordelige financiële regelingen misloop. Toen de belastingdienst mijn boekhouding kwam controleren, heeft Ron me met raad en daad terzijde gestaan!

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.