De Yuki scanservice

Bergen facturen en bonnetjes die je dagelijks moet inscannen en heb je hier geen tijd voor? Dan is de Yuki scanservice iets voor jou. Yuki biedt nu namelijk ook een service waarmee je niet meer zelf hoeft te scannen.

Hoe werkt het?
Stuur al je documenten zoals facturen, bonnetjes, loonstroken en aanmaningen per post aan Yuki. Dit kan wekelijks of maandelijks. De documenten worden gescand en verwerkt door Yuki en na het scannen meteen teruggestuurd (meestal op dezelfde dag als ontvangst)!

De pakketten
Yuki heeft twee pakketsoorten, namelijk het Basic en het Premium pakket. Met het Basic pakket verstuur je eens per maand al je documenten naar Yuki en met het Premium pakket eens per week.

De enveloppen
Als je van het Basic pakket gebruik gaat maken krijg je in een keer 12 enveloppen voor het hele jaar. Als je van het Premium pakket gebruik gaat maken ontvang je eens per kwartaal 13 enveloppen. De speciale enveloppen zijn gemaakt van Tyvek en hierdoor extra stevig. Je hoeft er zelf geen postzegels op te plakken.

Prijs
De kosten voor het Basic pakket zijn € 5,- per maand en € 0,35 per gescande pagina. De kosten voor het Premium pakket zijn € 25,- per maand en € 0,35 per gescande pagina.

Meer informatie?
Wil je nog meer informatie dan horen we dit natuurlijk graag. Je kunt live chatten met onze sales (rechtsbovenin deze pagina), bellen naar 010 – 2019734 of hier een bericht achterlaten.