Besteed je gehele boekhouding uit bij Yuki

Wanneer je, naast het verwerken van de administratie ook de btw aangifte, IB aangifte, VpB aangifte en de jaarrekening wilt uitbesteden, dan stelt Yuki graag een offerte voor je samen met één van onze 180 Yuki partner accountants- en administratiekantoren. Je boekhouding wordt dan maandelijks gecontroleerd en gecompleteerd door  jouw persoonlijke Yuki boekhouder.

Je krijgt een vaste contactpersoon die je boekhouding bewaakt en erop toeziet dat je alles volledig, juist en tijdig aanlevert. Je kunt dus de gehele boekhouding uitbesteden via Yuki en hebt hier geen omkijken meer naar. Bekijk hier de tarieven voor deze service.

Btw aangifte

Voordat jouw persoonlijke Yuki boekhouder de btw aangifte voor je doet, wordt je administratie gecontroleerd om te voorkomen dat er in de aangifte aftrekposten over het hoofd worden gezien.
Yuki btw aangifte »

Jaarcijfers

Jaarcijfers samenstellen is met Yuki een efficiënte actie. En tegen een scherp tarief, want het meeste uitzoekwerk is al gedaan door Yuki. Je eigen Yuki boekhouder houdt 24/7 de vinger aan de pols.
Yuki jaarcijfers »