20 september 2019
Isidora

Yuki is officieel RGS Ready!

Yuki is vanaf nu officieel RGS Ready. Het hele verslag lezen? Bekijk het hier.

RGS & RGS Ready

Het Referentie grootboekschema (RGS) is een omvangrijk uniform (grootboek)rekeningschema dat als belangrijkste functie heeft rapportages vanuit de boekhouding te vereenvoudigen.

RGS Ready is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED en bestaat voor boekhoudsoftware uit een meetlat van 8 functies/eigenschappen die bepalen in hoeverre RGS wordt ondersteund door deze software, onder andere gericht op accountants- en administratiekantoren.

Wat betekent dit voor Yuki?

Micha Smit, Commercieel Directeur Yuki: “Yuki heeft altijd de visie gehad dat boekhoudingen het beste geautomatiseerd kunnen worden door te werken met een standaard rekeningschema.

Wij hebben dan ook vanaf dag één vastgehouden aan een vast rekeningschema voor alle accountantskantoren die met Yuki werken. Hierdoor hebben we continu een hoge mate van automatisering van de boekhouding. Daarnaast stelt het vaste rekeningschema ons in staat om automatisch controles op administraties uit te voeren.

Wij zijn dan ook erg enthousiast dat we nu het RGS Ready label hebben ontvangen. Door ons standaard rekeningschema en de koppeling met RGS hebben we nog slimmere integratiemogelijkheden met andere platforms waar accountants en ondernemers mee samenwerken.”

Meer weten over het RGS Ready label? Lees het hier. Of bekijk hier het verslag over Yuki en het RGS Ready label.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company