Het Yuki Magazine

Van 'wat gebeurt er nu?' tot 'waar gaan we heen?'

Hoe zag 2020 eruit en wat heeft 2021 voor ons in petto? Yuki heeft de ins & outs van de accountancy branche gebundeld in een exclusief online en offline magazine. Download de volledige pdf of vraag de papieren versie aan. Dan ben je volledig op de hoogte en klaar voor het nieuwe jaar!

Waarom heb je als accountant data nodig? Wat zeggen de cijfers over trends binnen accountancy? Wat staat er op de planning voor Yuki? Zijn er nog accountants die geheel offline werken? Wat is de ongezouten mening van jouw collega’s op het vak en waar het heengaat? Het zijn allemaal vragen die aan bod komen in de primeur van het Yuki Magazine!

In het Yuki Magazine blikken we terug op het bewogen afgelopen jaar, gaan we in gesprek met partners en kijken we – uiteraard op basis van data – naar wat de toekomst te bieden heeft. En dat allemaal in een heel fijn format waar je op je gemak doorheen kunt klikken én bladeren.

We hebben de highlights op een interactieve manier online gezet voor je, maar de verdieping bewaard voor de papieren editie die niet misstaat op de salontafel van kantoor of thuis. Liever papierloos? Begrijpen we natuurlijk ook. Gelukkig hebben we daarvoor een downloadable pdf die dan weer niet misstaat in een van je online folders. Aan jou de keuze!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company