17 juni 2015
Isidora

Yuki lanceert Android App

Na de iPhone app heeft Yuki een Android App gelanceerd. Voor veel Yuki ondernemers was deze App nog een enorm gemis. Met de Android App wil Yuki een nog betere user experience bieden aan alle relaties die ondernemen met het Yuki boekhoudplatform!

De Android App is nu gratis te downloaden via de Google Play App Store.

Met de Yuki Android App kun je kassabonnetjes en benzinebonnetjes direct bij ontvangst fotograferen en door Yuki automatisch laten verwerken. Je kiest voor de functie “bon invoeren”, neemt een foto van het bonnetje en verstuurt het direct naar je Yuki administratie.

De foto wordt als bewijs in het digitale Yuki archief opgeborgen en aan de boeking gehangen.

Bij de foto kun je in de Yuki Android App direct meegeven in welke administratie het bonnetje geboekt moet worden, in welke ordner het bonnetje moet komen, de betaalwijze, soort uitgave en het totaalbedrag. Vervolgens wordt ie nog sneller verwerkt en gecontroleerd, zonder dat je er verder omkijken naar hebt!

Je kunt met de Yuki App de toegang tot jouw online Yuki boekhouding beveiligen door middel van een pincode met 5 cijfers.

Als je voor de eerste keer inlogt krijg je automatisch de keuze om een Yuki Tour te volgen. In enkele stappen krijg je dan een goed beeld van hoe je met de Yuki app kunt werken. Mocht je vragen hebben Tweet @yukiboekhouden of bel Yuki op nummer 010 – 201 97 34. Het Yuki team helpt je graag verder!

Na het inloggen krijg je direct het nieuwe Yuki dashboard te zien. Alle icons op de mobile versie van het Yuki dashboard kun je ook terugvinden in de browser versie van het Yuki dashboard.

De App werkt hiernaast volledig responsive op je smartphone.

Met de Yuki app heb je 24/7 toegang tot jouw online Yuki boekhouding. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf je Android smartphone.

Je hele digitale Yuki archief is te benaderen via dezelfde ordners die je al gewend bent van Yuki. Open een ordner, vul een zoekwoord in en klik op het document dat je zoekt. Je kunt het document bekijken of mailen naar een relatie.

Met de Yuki App heb je de beschikking over onderstaande handige functionaliteiten:

  • Realtime financiële Yuki monitor
  • Digitaal Yuki archief
  • CRM met klanten, leveranciers, relaties
  • Omzet- en inkooplijsten
  • Communicatieplatform met Yuki
  • Bankrekeningen raadplegen en doorzoeken
  • Agenda en email.

Kortom; met de Yuki App heb je overal toegang tot jouw online boekhouding!

Download App via Google Play!

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company