Hoe data jou helpt als toekomstgerichte accountant

Met Marelle van Beerschoten

Dat digitale transformatie van belang is om een future-proof accountantskantoor te blijven is wel duidelijk. Maar hoe stoom je je accountantskantoor daarvoor klaar en hoe zet je data op een slimme manier in, zodat je het ook daadwerkelijk kan gebruiken om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Over Marelle van Beerschoten

Marelle van Beerschoten is spreker, ondernemer en specialist op het gebied van digitale transformatie en innovatie, waarmee ze organisaties helpt te moderniseren. Voorheen was ze eigenaar van de mobile app-ontwikkelaar Applified. Gaandeweg veranderde de focus van mobile enterprise apps naar digitale transformatie en zo werd Digital Shapers opgericht. Met haar team inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten. Ze brengt bedrijven in beweging om transformatie te versnellen en de verbeelde toekomst te realiseren.

In deze Yuki Expert Session vertelt Marelle van Beerschoten hoe je data kan inzetten om je kantoor te transformeren en voor je te laten werken. Ze laat zien hoe je een datagedreven accountantskantoor kan bouwen waarbij onder andere Artificial Intelligence (AI) kan helpen. Daarnaast geeft Marelle tips hoe je als accountant slim gebruik kan maken van data. Zo kan je niet alleen je klanten beter adviseren, maar ook jouw kantoor efficiënter inrichten.

Bekijk hier de sessie en laat je inspireren door Marelle!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company