28 september 2018
Isidora

The Yuki Awards 2018

Afgelopen woensdag organiseerde Yuki het derde Operational Excellence Dinner Gala 2018 in de Cruise Terminal Rotterdam. Het was een avond volculinaire verrassingen, spetterend entertainment, onthullingen van de nieuwste Yuki productinnovaties en natuurlijk de Yuki Awards! Een terugblik op deze fantastische avond.

Dit jaar werd het partnergala aan de overkant van Yuki, bij de Cruise Terminal Rotterdam, georganiseerd. In een paar uur tijd werd deze locatie omgebouwd tot een fantastische zaal met prachtig gedekte tafels, vuurschalen, podium, lichten en een dansvloer. Rond 18.00 uur kwamen onze eerste partners binnendruppelen en konden zij met een hapje en drankje buiten genieten van het geweldige uitzicht op de Erasmusbrug. Toen vrijwel alle gasten binnen waren, begonnen onze eigen Sanne & Niels als hosts van de avond met de show. Na het officiële welkomstwoord door algemeen directeur Peter van Haasteren kregen onze gasten een voorgerecht van een heerlijke terrine van witvis en Hollandse garnaaltjes met een coulis van tomaat en avocado. Dit alles onder het genot van prachtige achtergrondmuziek van pianist Thomas Alexander.

Product Leadership

Na het voorgerecht werden onze partners verrast met een sneak preview van de nieuwe interface van Yuki. Dit werd gepresenteerd door Peter van Haasteren, samen met onze developer Jeroen die de interface live liet zien. Aansluitend op deze productpresentatie gingen we over naar de eerste award: Product Leadership. Voor iedere award waren video’s gemaakt: de razende reporters (Martijn en Jildou) waren het hele land afgereisd om alle genomineerden te bezoeken en hen te vragen ‘waarom zij nou dachten genomineerd te zijn?’. Dit heeft geleid tot geweldige video’s. Bij de eerste award waren MKB Accountants, Easy ZZP en Rikst genomineerd. Deze kantoren maken optimaal gebruik van de kwaliteitsmonitor en behaalden het beste resultaat. Geert Dreschler van MKB Accountants gaf het in de video al aan; hij ging winnen. En daar had hij gelijk in. MKB Accountants is de winnaar van de Product Leadership Award!

Customer Intimacy

De tweede award Customer Intimacy werd uitgereikt door CTO Arco van Nieuwland. Volgens Arco is dit eigenlijk de award waar het om draait ‘want waar ben je anders zonder je klanten?!’ De genomineerden waren: Francken & Partner, Practical en OAMKB. De winnaar van deze award was Practical, zij scoorde het hoogst op klanttevredenheid en snelheid van het verwerken van transacties. Na deze award werd het hoofdgerecht, gesauteerde entrecote met beurre de Paris, gebakken ratte aardappeltjes met groene asperges en gekarameliseerde witlof, opgediend. Na het heerlijke eten was het tijd voor serieuze zaken. Sanne en Niels hadden op een beurs de Duitse Prof. dr. Becker ontmoet en dit was niet zomaar een professor. Het publiek zag het even niet zitten toen de presentatie in het Duits begon, maar toen volgde een hilarisch half uur cabaret van Pieter de Rijk.

Marketing & Fast Growing

Eenmaal uitgelachen ging de uitreiking van de awards verder. Dit jaar voor het eerst een nieuwe categorie, namelijk de Marketing award. Hiervoor waren SpotOnMedics, nieuwkomers Fonkel en Bentacera genomineerd. Bij de Marketing Award keek de jury hoe het kantoor zich als Yuki-partner positioneert door kwaliteit, originaliteit en resultaat in samenwerking met Yuki. Door o.a een geheel, uitgewerkt, met de puntjes op de ‘i’ onboarding programma heeft SpotOnmedics deze award gewonnen. Direct na deze award kwam de Fast Growing Award. De naam zegt het natuurlijk al, wie is er het snelst gegroeid.  De genomineerden, FN Consultancy, Van Helder en OAMKB, zaten erg dicht bij elkaar in de buurt, maar de winnaar zit toch echt op de CFO stoel bij bijna alle tandartsen: Van Helder.

New! Miss and Mister Yuki

Vervolgens was het tijd voor het meest favoriete gericht onder de dames: het dessert! Een Framboise Charlotte mini taart met champagne vulling en een salade van rood fruit. Eenmaal uitgegeten werd de een na laatste award en tevens nieuwe uitgereikt: Miss en Mister Yuki. Deze award wordt uitgereikt door onze eigen inhouse mister Yuki, commercieel directeur Micha Smit. De strijd bij de dames ging tussen Sandra Mallee van Rikst en Jolanda Spruijt van OAMKB. Beide dames zijn altijd bezig en omarmen Yuki. Wie Yuki mee naar huis neemt en zelfs een hond heeft die Yuki heet, is een echte Miss Yuki. Miss Yuki 2018 is Jolanda Spruijt! Bij de mannen ging het tussen Jos Felix van Felix Accountants en Richard Schouten van Cijfer10. Ze zijn beide fanaten en willen niets anders dan Yuki. De fameuze uitspraak ”Yuki is mijn beste medewerker ooit” komt dan ook van de hand van Mister Yuki 2018, oftewel Richard Schouten. Voor de jury de onbetwiste van deze award.

Operational Excellence

Aan het eind van de avond werd tenslotte de belangrijkste award uitgereikt: de Operational Excellence Award oftewel wie is de overall winner? Wie heeft het beste gepresteerd? Dit ging tussen Fonkel, OAMKB en Rikst… roffel roffel roffel…. en de winnaar dit jaar is OAMKB!

Alle prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd! En we dagen jullie en alle andere partners alvast uit voor volgend jaar! Bekijk hier de aftermovie en alle afbeeldingen zijn terug te vinden op onze facebookpagina

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company