19 mei 2016
Isidora

Yuki aanwezig op Accountancy Expo 2016

Op 7 juni vindt in De Loods te Nijkerk de derde editie van de Accountancy Expo plaats. De Accountancy Expo is een sterk groeiend beursevenement in de accountancybranche. Honderden bezoekers en exposanten komen er bij elkaar rond IT & innovatie.

Ruim 60 innovatieve ICT exposanten

Team Yuki is op 7 juni als één van de ruim 60 innovatieve ICT exposanten groots aanwezig op de Accountancy Expo met nummer 41 op de beursvloer. Op 7 juni zullen we één van onze nieuwste innovaties presenteren aan alle bezoekers, dat wil je niet missen!

Daarnaast zal Arco van Nieuwland, mede oprichter van ons online boekhoudplatform in een unieke sessie dieper in gaan op de visie van Yuki en de kansen en mogelijkheden van Robotic Accounting naar de toekomst toe.

Sessie: ‘De toekomstvisie van Yuki’

Het grote plan van Yuki is een vorm van Robotic Accounting. Accounting software is tot nu toe niet echt veel slimmer geworden dan dat debet en credit aan elkaar gelijk moeten zijn. In essentie is dat de zelfde vorm als 500 jaar geleden. Maar er is veel meer uit te halen. Ons streven is een boekhoudplatform dat meedenkt en daarmee de ondernemer en zijn accountant kan mobiliseren: “Hey, er ontstaat een probleem bij het werkkapitaal, laat ik eens met mijn accountant gaan praten over hoe ik dat op kan lossen.” Het moet de toegevoegde waarde die een accountant kan bieden zichtbaar maken.

Yuki kortingscode!

Kijk voor meer informatie over het programma, sprekers, exposanten en aanmelden even op de website. Met de kortingscode yuki_vz12df kun je je via de website kosteloos aanmelden voor dit event.

Hopelijk tot de 7e!

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company