10 juni 2016
Isidora

WKR lancering, gepassioneerde accountants en Robotic accounting tijdens Accountancy Expo 2016

Dinsdag 7 juni vond de Accountancy Expo 2016 plaats. Een innovatief event voor accountants, boekhouders en administratiekantoren. Ook team Yuki was aanwezig en lanceerde een nieuwe werkkostenregeling (WKR) tool voor accountants, was op zoek naar de meest gepassioneerde accountants van de #ACCEXPO en Yuki founder Arco van Nieuwland presenteerde zijn visie op Robotic Accounting.

In deze blog vertel ik je graag meer over deze sessies, innovaties en het Yuki thema van de dag.

Werkkostenregeling nooit meer in Excel

Yuki was gekozen door NOAB leden om een pitch te geven tijdens een sessie in de NOAB dome. Yuki heeft hier een werkkostenregeling tool gelanceerd, de WKR tool. Julia gaf namens Yuki een pitch die veel indruk maakte. De boodschap? Geen gezeur meer met de WKR en Excel. Een volgende stap richting 100% Robotic Accounting!

Altijd inzicht in de vrije ruimte

Het standaard rekeningschema van Yuki is gekoppeld aan de WKR tool. Voordeel hiervan? Automatisch worden facturen, bonnetjes en transacties gekoppeld aan de WKR en ontstaat er een realtime inzicht in de vrije ruimte. Met één druk op de knop zien ondernemer en accountant precies welke zaken zijn meegenomen in de WKR. Niet de journaalpost, maar de transactie en het brondocument staan hierbij centraal. Vanuit online salarispakketten NMBRS en Loket.nl wordt ook de fiscale loonsom automatisch meegenomen, zonder handmatig handeling.

Gedurende het jaar is er zo continu realtime inzicht in de vrije ruimte. Handig voor ondernemer, maar ook zeker voor accountants en boekhouders.

Accounting platform als nieuwe collega

Wat als een accounting platform kan meedenken met de accountant en alerts en rapportages levert om hiermee ondernemers nog beter te helpen met hun business? Een nieuwe Robot als collega?

Founder van Yuki, Arco van Nieuwland gaf tijdens zijn sessie de bezoekers een kijkje achter de schermen over hoe Robotic Accounting de moderne accountants en boekhouders gaat helpen hun klanten, de ondernemers, nog beter te bedienen.

Accountants saai? Nee! Gepassioneerd en ambitieus

Yuki was dit jaar ook groter dan ooit aanwezig met een stand. We hadden als doel om de meest gepassioneerde en ambitieuze accountant van de AccountancyExpo te vinden. T-shirts met de claims ‘’Gepassioneerde accountant’’ en ‘’Ambitieuze accountant’’ waren niet aan te slepen.

Het team van Yuki bestond uit 10 collega’s, maar hadden eigenlijk handen te kort om iedereen demo’s te geven en shirts uit te delen. Midden op de stand hadden we een pitch booth staan waar accountants voor de Yuki camera mochten pitchen. Insteek? Binnen 1 minuut de kijker overtuigen waarom zij de meest gepassioneerde accountants zijn. De beste pitch? Mag een jaar lang gratis Yuki inzetten voor zijn kantoor.

Breng jouw stem uit op de beste pitch

De pitch met de meeste likes gaat winnen. Onderstaand kun je de pitches bekijken en liken. (Zet het geluid goed hard, want vanwege de drukte op de stand is er veel ruis).

  

Yuki thema tijdens de Accountancy Expo 2016

Ons thema van de stand en de dag was gebaseerd op een actuele Yuki campagne gericht op accountants en boekhouders. Yuki is namelijk op zoek naar advies, want een innovatief online boekhoudplatform kan niet zonder de inbreng van gepassioneerde accountants en boekhouders.

Daarom gaan we graag in gesprek, zelfs voor een uurtarief!

[av_video src=’https://vimeo.com/170151881′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

Team Docco bedankt.

De Accountancy Expo 2016 was een succesvolle en enerverende dag. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij! Na de WKR zal ons development team zeker weer met de nodige innovaties komen die we tegen die tijd weer aan het gepassioneerde publiek kunnen laten zien.

Namens Yuki wil ik het team van Docco tot slot bedanken voor dit prachtige event en de goede organisatie!
[av_promobox button=’yes’ label=’Ontdek Yuki’ link=’page,12186′ link_target=” color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue87d’ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ custom_class=”]

Meer weten over Yuki?

[/av_promobox]

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company