Week van de Automatisering

Door toenemende digitalisering verandert de rol van de accountant. Dankzij slimme tools houd je steeds meer tijd over om een adviseur te zijn voor de ondernemer. Dankzij de hoge mate van automatisering in Yuki krijg je hier nog meer ruimte voor. Het verwerkt een groot deel van je boekhouding automatisch. Zo bespaar je tijd op de backoffice werkzaamheden die je kunt gebruiken om bedrijven te helpen groeien.

Week van de Automatisering
Webinars
Automatiseringsvoordelen
Het consult
Week van de Automatisering

De kracht van Yuki

Automatisering is een van de sterkste krachten van Yuki. Simpelweg door het inboeken van een factuur kan het al zijn dat je de volgende facturen van de desbetreffende leverancier nooit meer in de workflow tegenkomt! De verregaande automatisering stelt je in staat efficiënter te werken. Zo houd je meer tijd over voor controle, kwaliteit, actief adviseren en het onderhouden van een betere klantrelatie. Met Yuki word je de CFO van de ondernemer.

Wat de andere automatiseringsmogelijkheden zijn, hoe je ze inricht en welke voordelen het oplevert, laten we graag zien tijdens ‘De Week van de Automatisering’!

Webinars

Automatiseer facturen en de bankworkflow

Tijdens De Week van de Automatisering staan er twee webinars gepland om de belangrijkste (basis)aspecten van de automatisering binnen Yuki nog eens aan te halen. De webinars worden gegeven door onze automatiseringsexperts Sabine Ripson en Jetske Visser.

Dinsdag 26 mei, 13:30 uur

Het automatiseren van facturen – Waar kan je zien hoeveel er automatisch verwerkt wordt? En hoe maak je een goede OCR match rule aan?

Donderdag 28 mei, 13:30 uur

Geef de bankautomatisering een boost! – Sabine zal jullie laten zien hoe je de beste bankherkenningsregels kunt aanmaken en nooit meer de bankworkflow per transactie hoeft te verwerken.

Schrijf je in!
Automatiseringsvoordelen

De voordelen van automatisering

Clearview groeide van 35% tot 65% automatisering. Daardoor houden zij meer tijd over om hun klanten te adviseren en te helpen groeien. Mario de Groodt, Clearview: “Je loopt nooit meer achter de feiten aan en speelt tijd vrij voor de adviesrol. Dat is de accountant van de toekomst.”

Benieuwd hoe zo’n consultdag eruit ziet en wat wat slimme automatisering betekent voor een accountantskantoor? Lees de blog!

 • Meer tijd voor controle & kwaliteit
  - +
 • Pro-actief adviseren
  - +
 • Ruimte voor groei
  - +
 • Klantrelatie versterken
  - +
 • Onderscheiden in de markt
  - +
Het consult

Gratis voortgangsrapport t.w.v. 250 euro

Wil jij je automatisering met Yuki naar een hoger niveau tillen? In het kader van De Week van de Automatisering hebben we een mooie actie aan ons automatiseringsconsult gekoppeld. Wanneer je deze week een automatiseringsconsult inplant, ontvang je na twee maanden een voortgangsrapport t.w.v. 250 euro cadeau! Deze zullen we persoonlijk met je bespreken.

Tijdens De Week van de Automatisering maken we extra tijd vrij om je te woord te staan wanneer er vragen zijn. Wil je meer informatie over het hoe en wat van een automatiseringsconsult? Neem dan contact op met één van onze consultants. Zij helpen je, geheel vrijblijvend, op weg. Samen bepalen we wat het beste werkt voor jouw kantoor.

Neem contact op
© 2020 The Yuki Company