29 december 2015
Isidora

Webwinkel Vakdagen 20 en 21 januari 2016

All the commerce you can get | Webwinkel Vakdagen

Op 20 en 21 januari 2016 worden de Webwinkel Vakdagen georganiseerd in de jaarbeurs in Utrecht. Dit e-commerce event vindt voor de tiende keer plaats in de Benelux. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.

De rol van Yuki

Het Yuki boekhoudplatform versterkt de samenwerking tussen de accountant en de webwinkelier, door ze met elkaar te verbinden via het online Yuki boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding. Iedere webshop is gebouwd op een online webshop platform. Een groot aantal hiervan kun je al aan Yuki koppelen. Yuki heeft koppelingen met Woocommerce, SEOshop, Magento, CCVshop, Mijnwebwinkel, Prestashop en meer. Een dergelijke koppeling biedt veel voordelen, je bespaart namelijk tijd, voorkomt fouten en creëert peace of mind.

Met een webshopkoppeling met Yuki heb je nog minder omkijken naar je online boekhouding; onder andere omdat verkoopfacturen automatisch in je boekhouding staan.

Meer over online boekhouden voor webshops met Yuki vind je op deze webpagina

Webwinkelfacturen.nl

Staat jouw webshop platform er niet bij? Webwinkelfacturen.nl, partner van Yuki, is gespecialiseerd in koppelingen met webwinkelsoftware. Webwinkelfacturen is aanwezig op de webwinkelvakdagen en licht je graag in over de mogelijkheden. Kom langs!

Inschrijven

Voor meer informatie over dit event, het volledige programma en inschrijfmogelijkheden klik hier.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company