Webinar voor de efficiënte accountant

In samenwerking met Nmbrs

Tegenwoordig kunnen we geen wereld meer bedenken zonder de technologieën en innovaties die ons dagelijks leven vergemakkelijken. Uiteraard verwachten we dit ook voor ons werk. Als accountant wil je natuurlijk zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk werken, zodat je meer tijd overhoudt om je ondernemers beter te ondersteunen.

Elke maand weer de loonstroken en loonaangiftes overzetten in de boekhouding kan vrij veel tijd kosten. Kostbare tijd die je als accountant liever besteedt aan ondernemers. Hoe ideaal zou het zijn als alles automatisch kan gebeuren?

In deze on-demand webinar vertellen Erik Boender van Yuki en Sara Wever van Nmbrs welke voordelen er zijn door de vergaande integratie tussen beide software. Zo verstuur je automatisch alle loonstroken, loonaangiftes en journaalposten naar het Yuki platform en hoef je er niet meer naar om te kijken. Door de Visma Connected Experience wordt het werk voor accountants alleen maar eenvoudiger. Benieuwd welke mogelijkheden hierdoor ontstaan en hoe jij de vruchten ervan kan plukken? Laat je dan inspireren door de webinar!

Schrijf je hiernaast in en bekijk de webinar direct.

 

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company