Yuki

 • Een slimme Robotic Assistant die jou helpt automatiseren
 • Samenwerking staat centraal
 • Communicatie bij het document
 • Automatische kwaliteitscontrole van administraties
 • Overzichtelijke dashboards
 • Continue metingen van klanttevredenheid

Yuki, Bright Accounting

Wil jij zo efficiënt mogelijk werken en tegelijkertijd een glimlach op het gezicht van je klant én medewerkers toveren? Dankzij de slimme software van Yuki kan jij up-to-date cijfers delen en je klanten actueel inzicht in hun business geven.

Yuki is niet zomaar een boekhoudplatform, het is een partner, jouw extra medewerker. Alles wat je nodig hebt vind je binnen één online platform. Een compleet overzicht, een hoog automatiseringsniveau, unieke workflow, automatische kwaliteitscontrole en handige communicatiemogelijkheden. Geef de cijfers kleur, samen met Yuki!

Ontdek Yuki in de praktijk

Compleet overzicht en uniek inzicht, zoals je nog nooit had

Onze online boekhoudsoftware geeft je een duidelijk overzicht van alles wat nog openstaat, en dat over je volledige klantenbestand heen. Alle openstaande taken en vragen, facturen die nog verwerkt moeten worden en punten die je aandacht vragen... Je ziet het allemaal in één oogopslag. Daarnaast heb je altijd direct inzicht in de cijfers die het verschil maken. Zo weet je altijd wat er speelt en wat de volgende stap moet zijn.

  Klantrelatie 3.0: samenwerken en adviseren

  Een ondernemer wil het beste, en vanaf nu kan jij ook het beste bieden. Dankzij de slimme software van Yuki kan jij up-to-date cijfers delen en je klanten actueel inzicht in hun business geven. Vergeet belletjes over verloren geraakte bonnetjes (die uploadt een ondernemer direct via bijvoorbeeld de Yuki boekhouding app), vanaf nu kunnen jullie strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst.

  In gesprek over de voordelen

  Visma Connected Experience

  De Visma-familie in Nederland bestaat uit challengers met innovatieve cloud software. De waarde van deze samenwerking vertalen we door naar onze klanten. Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap kunnen wij accountants de Visma Connected Experience bieden. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen.

  Ontdek de Visma Connected Experience

  Meer efficiëntie, meer tijd, meer controle – minder zorgen

  Als accountant ben je altijd op zoek naar meer efficiëntie, tijd en controle. Meer efficiëntie? Yuki herkent én verwerkt automatisch je facturen. Meer tijd om je te kunnen focussen op wat jij belangrijk vindt? Onze slimme boekhoudsoftware neemt het repetitieve handmatige (en foutgevoelige) werk van je over. En ook nog eens maximale controle en inzicht in je administraties? Met Yuki houd je alle zaken altijd volledig zelf in de hand.

  Lees meer Lees minder

  Online boekhoudsoftware, 100% in de cloud

  Yuki is 100% cloud-based. Dat betekent dat onze online boekhoudsoftware altijd en overal beschikbaar is. Zowel voor jou als voor je klant. Geen zware installatiekosten en logge systemen meer. Werk wanneer jij wilt, waar je wilt. En omdat alles in de cloud wordt opgeslagen weet je zeker dat je nooit meer belangrijke documenten of kostbare uren aan werk hoeft te verliezen.

  Lees meer Lees minder

  Geen piekdrukte meer, maar dan ook echt nooit meer

  Bezig zijn met de boekhouding wordt voor jou en je klanten gemakkelijker en leuker. Samen plukken jullie de vruchten van een nieuwe manier van werken. Aanleveren wordt iets wat klanten dagelijks gaan doen, openstaande to do's worden overzichtelijk verzameld. Zo kan jij administraties op een enorm efficiënte manier verwerken en de werkdruk spreiden over het kwartaal. Nooit meer last van piekdrukte dus.

  Lees meer Lees minder

  Niet zomaar software, maar een echte partner

  Onze software zorgt voor een boekhouding die altijd volledig, correct en up-to-date is. Met deze digitale boekhouding als basis gaan we samen voor de mooiste resultaten. Daarom gaan we graag een partnership aan, inclusief continue begeleiding van je kantoor, interactieve kennisdeling en inspirerende events.

  Lees meer Lees minder

  Part of the Visma Connected Experience

  Yuki, Bright Accounting

  Ik wil een demo
  © 2022 The Yuki Company
  Ik wil een demo