1 juli 2019
Isidora

Terugblik: Yuki Operational Excellence Gala 2019

Een heel speciale Yuki traditie zet zich ook dit jaar weer voort. Woensdag 19 juni kwamen meer dan 200 partners en Yuki collega’s samen voor de Yuki Operational Excellence Gala 2019. We blikken terug op een geweldige avond in de Cruise Terminal in Rotterdam.

Het Yuki Operational Excellence Gala 2019 werd geopend door Commercieel Directeur Micha Smit die de enorme ontwikkeling en groei van afgelopen jaar pakkend wist samen te vatten. Customer Success Managers Jetske Visser en Ivo Gagel maakten een mooi geheel van de avond als gastvrouw en -heer. En het Yuki Gala was natuurlijk niet compleet zonder 3 heerlijke gangen, spannend entertainment, veel gelach, en dit jaar ook: een exclusieve sneakpreview.

Maar het belangrijkst zijn toch wel de felbegeerde Yuki Awards. And the winners are…

Operational Excellence Award: EasyZZP

yuki awards easyzzp 2019

EasyZZP is geen vreemde van het Yuki Operational Excellence Gala. Hun groei, sterke klantrelaties en productexpertise leverden ze al meerder nominaties op (ook dit jaar gingen ze er bijna met de Customer Intimacy Award vandoor). Maar dit jaar was het echt raak. Ze mochten namelijk het podium op om welverdiend dé hoofdprijs van de avond in ontvangst te nemen! De snelgroeiende franchise won met een prachtige score de Operational Excellence Award.

Customer Intimacy Award: OAMKB

yuki awards oamkb

Hechte klantrelaties zijn het fundament van de formule van OAMKB. En dat levert het kantoor naast veel blije klanten ook hun eigen Yuki award op, uitgereikt door onze eigen CEO en founder Lucas Brentjes. Met alleen de boekhouding win je het volgens de franchise niet, “je wint het juist met de communicatie en de toegevoegde waarde daarbovenop”. Iets waar we het volledig mee eens zijn en daarom graag belonen met de Customer Intimacy Award.

Fast Growing Award: Vanhier

Vanhier maakte vorig jaar de beslissing om er echt 100% voor te gaan. Ze besloten alle offline administraties in één keer over te zetten op Yuki. Een flink project, waar zowel team Yuki als team Vanhier keihard voor ging. Drive, teamwork en toewijding maakten dit project tot een enorm succes. Als harde groeier is deze award ze dan ook ook op het lijf geschreven. Micha Smit, Commercieel Directeur Yuki, overhandigde dit kantoor vol enthousiasme de Fast Growing Award.

Marketing Award: Felix

yuki awards 2019 felix

De Marketing Award werd dit jaar uitgereikt door niemand minder dan Arco van Nieuwland, CTO en founder van Yuki. De award ging naar de betrokken creatievelingen van kantoor Felix. Welverdiend, want dit kantoor weet met hun marketing altijd een glimlach op ons gezicht te brengen. Toen ze gevraagd werd naar het geheim achter hun marketingsucces was het antwoord dan ook: plezier! En dat straalde er met dit team ook op het podium vanaf.

Product Leadership Award: MKB Accountants

De award die alles te maken heeft met het Yuki platform: de Product Leadership Award. Deze werd voor de tweede jaar op een rij in de wacht gesleept door MKB Accountants. Een mooie maar vooral ook indrukwekkende prestatie volgens Yuki’s Product Director Tim Paymans, die de award overhandigde. De winnaars namen hun moment op het podium om alle andere partners uit te dagen volgend jaar hun hoge score te overtreffen!

Miss & Mister Yuki: Jolanda Krijger-Bouwens van Simonse & Geus en Martin van den Berg van Fonkel

yuki awards 2019 mister en miss yuki

Wie ademen dit jaar Yuki als geen ander? De felbegeerde titel van Mister en Miss Yuki gaat deze keer naar Jolanda Krijger-Bouwens van Simonse & Geus en Martin van den Berg van Fonkel. Een jaar lang mogen ze deze titel dragen. Maar zoals Peter van Haasteren, Algemeen Directeur Yuki, ook al aangaf: als Miss of Mister Yuki ben je eigenlijk een echte Yuki ambassadeur voor het leven. We zijn dan ook onwijs blij dat we deze enthousiaste ambassadeurs met een award kunnen belonen.

De sfeer van de avond proeven? Bekijk onze aftermovie & de foto’s.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company