8 februari 2013
Isidora

Webshop koppeling SEOshop en Yuki

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een SEOshop webwinkel is dat sinds kort weggelegd. Met de SEOshop boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je SEOshop boekhouding. Yuki was al een heel eind op weg om voor alle ondernemers zorgenvrij boekhouden beschikbaar te maken. Scannen, mailen, klaar is het adagium. Alles wordt binnen 24 uur verwerkt en door een ervaren Yuki backoffice medewerker gecontroleerd. De app is volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

Automatisch

De nieuwe app is interessant voor iedereen met een SEOshop webwinkel. Dat zijn inmiddels meer dan 2500 webwinkeliers in Nederland. In deze webshops gaan over het algemeen heel wat facturen om. Voor de verwerking van een verkoopfactuur rekent Yuki 71 eurocent per factuur. Loopt het via de nieuwe app, dan betalen webwinkeliers nog maar tien eurocent per factuur. Het abonnement op de app van € 19,95 per maand hebben ze er dus al uit bij minder dan één factuur per dag.

Ondernemen in Yuki

Deze app is een idee van een gebruiker van zowel Yuki als SEOshop. Yuki ondersteund dit initiatief uiteraard van harte. “We vinden het geweldig om te zien hoe we met gebruikers Yuki nog handiger kunnen maken”, zegt Arco van Nieuwland van Yuki. “We doen dit voor ondernemers en wat is er mooier dan wanneer die mee ondernemen in Yuki!” De app is te downloaden via de SEOshop App Store.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company