4 april 2017
Isidora

Yuki aanwezig op het “seminar Robotic accounting” op 19 april 2017

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Op woensdag 19 april organiseert Onderzoeksbureau GBNED het “seminar Robotic accounting” in de Expo Hoevelaken. Het doel van deze middag is accountants, financials en andere geïnteresseerden inzicht bieden in visie en oplossingen op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: elektronisch factureren en -factuurverwerking en robotic accounting, PSD2, instant payments en blockchain. Vanzelfsprekend zal ook Yuki aanwezig zijn op dit event.

Robotic accounting:

Robotic accounting wordt, in relatie tot boekhoudsoftware, beschouwd als functionaliteit om onder meer de ondernemer te ontzorgen. Want niemand zit natuurlijk te wachten op het onnodig handmatig overtypen van cijfers. Dat is niet alleen zonde van de tijd, maar geeft ook nog eens een kans op fouten. Door een goede inzet van robotic accounting worden handmatige taken (denk aan het inboeken van facturen of bankafschriften) overgenomen door de computer.

Programma:

Yuki is niet alleen aanwezig op de informatiemarkt, maar neemt ook een deel van het programma voor haar rekening. Arco van Nieuwland, CTO van Yuki, vertelt hoe Yuki robotic accounting in haar genen zit en neemt je mee in de inmiddels ruime ervaring met en visie over robotic accounting.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Inschrijven’ link=’manually,http://www.softwarepakketten.nl/cmm/bijeenkomsten/bijeenkomsten_raadplegen_detail.php?id=202&bronw=2′ link_target=” color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue87d’ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ custom_class=”]

Event bijwonen?

[/av_promobox]

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company