1 november 2015
Isidora

Genomineerden Rotterdamse Ondernemersprijs 2015 bekend

Goedegebuur, ShoreTension en Viscon Group zijn donderdag 29 oktober door de vakjury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2015.

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs zet succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers met de jaarlijkse competitie om de Rotterdamse Ondernemersprijs. De prijs staat in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’. Uit alle inschrijvingen voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2015 heeft de jury drie bedrijven geselecteerd die zich op dit thema op bijzondere wijze onderscheiden.

“Ieder jaar zijn we weer blij verrast dat er in onze regio zulke mooie bedrijven gevestigd zijn”, zegt de jury. “ De genomineerden van dit jaar treden niet vaak op de voorgrond, maar zij laten in hun branche allemaal innovatief en inspirerend ondernemerschap zien. Dat maakt ze alle drie bijzonder in hun eigen tak van sport.”

De komende weken gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het grote publiek voor zich te winnen. De winnaar van de (31ste) Rotterdamse Ondernemersprijs 2015 wordt bekendgemaakt op maandag 23 november tijdens de prijsuitreiking in Beurs-WTC in Rotterdam.

Ook in 2015 is Yuki sponsor van de Rotterdamse Ondernemersprijs!

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company