15 juli 2014
Isidora

Wie wordt dé Rotterdamse ondernemer van 2014?

Wie wordt de 30ste winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs en volgt daarmee winnaar Ortec Finance uit 2013 op? Wie wordt op 24 november 2014 beloond en bekroond voor goed ondernemerschap en zet daarmee niet alleen het eigen bedrijf maar ook ondernemerschap op de kaart? Ben je gevestigd in de regio Groot Rotterdam dan kun je je inschrijven en deelnemen aan deze prestigieuze ondernemersprijs.

Wat jouw deelname je oplevert?

Wie beter dan oud-winnaars en oud-genomineerden van de ondernemersprijs kunnen je dat vertellen? Onderstaand een greep uit de winnaars!

Ton van Welie, Ortec Finance (winnaar in 2013): “Het winnen van de Rotterdamse Ondernemersprijs heeft een enorme boost gegeven. Het betekent waardering voor ons bedrijf, maar vooral voor onze fantastische medewerkers.”

Hans van Ruiten, ROGAM (genomineerd in 2013); “Nominatie is veel meer dan alleen de eer, het geeft ook enorm veel lokale exposure mogelijkheden voor je bedrijf.”

Frits Smits, Smits Vastgoedzorg (winnaar in 1996): “Het winnen van de ondernemersprijs heeft ons los van inspiratie veel goodwill opgeleverd. Niet alleen bij bestaande en potentiële relaties maar vooral ook bij onze eigen 130 teamleden en onze ‘first suppliers’ . We werden intern sterker, kregen veel oprechte waardering uit de markt, deuren gingen een stuk makkelijker open en wat mij vooral is opgevallen is de enorme bekendheid van de prijs. Nog tot op de dag van vandaag refereren mensen aan het winnen van de prijs.”

Grensverleggend ondernemerschap

Ook dit jaar beoordeelt de jury bedrijven op verschillende criteria aan de hand van het thema “grensverleggend ondernemerschap”. De jury gaat wederom op zoek naar gedreven ondernemers die innovatief zijn, in het buitenland handelen of in deze economisch uitdagende tijden op een bijzondere manier kansen weten te creëren en te benutten. Dit jaar heeft de jury extra oog voor het aspect ‘vestigingslocatie’ en de wisselwerking daarvan met de regio Groot Rotterdam.

Yuki steunt de ondernemersprijs

De organisatie van de Rotterdamse Ondernemersprijs is in 2014 overgedragen aan de Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs. De organisatie wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van overkoepelende organisaties, mediapartners en vrienden. Ook Yuki Boekhouden draagt het evenement een warm hart toe en zorgt met haar ondersteuning en bijdrage dat de Rotterdamse Ondernemersprijs blijft bestaan.

Inschrijven!

Wil je meer weten over het thema, de beoordelingscriteria en voorwaarden voor deelname? Kijk dan op www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company