Onze doelgroepen

  • Zzp'er
  • Starters
  • MKB
  • Midden- en grootbedrijf
  • Franchise

Onze diensten

  • Jaarrekening en aangifte
  • Boekhoudservice
  • Fiscaal advies
  • Salarisadministratie

Accountant en administratie Middelbeers

Slimme ondernemers doen niet aan boekhouden. Daarom ben je bij ons administratiekantoor welkom met je hele administratie. We regelen dat je administratie online, gedigitaliseerd en volledig automatiusch verloopt. We doen je belastingaangiften en ook voor je accountantsnetwerk en fiscale vragen kun je bij ons terecht. We hebben een heel netwerk achter ons van aministrateurs, fiscalisten, accountants en marketingprofessionals die je helpen nog succesvoller te ondernemen.

Administratiekantoor Middelbeers

Elke ondernemer krijgt er, of je nu wilt of niet, mee te maken: de verplichte financiële administratie, je accountantsverklaring. Soms een samenstellingovereenkomst van een fiscalist. Het correct vastleggen van alle gegevens kost meestal veel tijd en moeite. Aan de boekhoudplicht ontkom je niet, maar je kunt het wel anders aanpakken. Je wilt actueel inzicht in je cijfers en proactief advies van je accountant.
Wij Alex, Ben, Bas en Adrie zijn de enthousiaste ondernemers van OAMKB Middelbeers. We helpen ondernemers doordat we van boekhoudkundige gegevens bruikbare informatie maken.

Online administratie met je eigen financieel adviseur

Vanwege de onduidelijkheid over de hoogte van de kosten van financieel adviseurs en accountants zijn veel ondernemers voorzichtig met het in de arm nemen van een financieel adviseur. Veelgehoorde klachten zijn dat er bij financieel adviseurs gebrek is aan inlevingsvermogen, initiatieven, bereikbaarheid enzovoort. Wij pakken dat heel anders aan. We zijn graag de laagdrempelige en betrokken adviseur voor jou en jouw onderneming. We zijn partner bij OAMKB, een nationaal opererend netwerk van ondernemende adviseurs, accountants en administrateurs. Als je klant bent bij ons is je boekhouding 24 uur per dag toegankelijk en zijn wij gemakkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail, sms, appjes, Skype en Google Hangout. Van een online accountant krijg je realtime informatie en de mogelijkheid om te anticiperen op je financiële stand van zaken. Bovendien kan een online accountant op afstand meekijken.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company