Onze doelgroepen

  • Zzp'er
  • Starters
  • MKB
  • Midden- en grootbedrijf
  • Franchise
  • DGA

Onze diensten

  • Jaarrekening en aangifte
  • Boekhoudservice
  • Fiscaal advies
  • Salarisadministratie

Adminta administratie en advies & Moderne Administraties Mulder (MAM) zijn twee no-nonsense kantoren uit Stadskanaal en omgeving die de handen ineen hebben gestoken. Bij ons staat de zorg voor uw administratie voorop. Wij helpen u met de financiële administratie zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen. Met onze nuchtere werkwijze en jarenlange ervaring weten wij raad met uw administratie en de daarbij horende vraagstukken.
Wij geloven dat iedereen verantwoordelijk is voor het creëren van zijn eigen succes. Een bedrijf is een fantastisch middel om je dromen waar te maken en je doelen te bereiken. Dat bedrijf moet dan wel financieel gezond en winstgevend zijn. Wij maken financiën leuk, praktisch en toegankelijk, zodat iedere ondernemer kan bouwen aan zijn financieel gezonde bedrijf. Wij bespreken uw wensen en uw huidige werkwijze m.b.t. de administratie en samen met u verzorgen of ontzorgen wij de ondernemer met de administratie door dit grotendeels automatisch te gaan verwerken. De verkoopfacturen kunnen eenvoudig via Yuki door u gemaakt worden of via externe software welke kan worden gekoppeld aan Yuki. De inkoopfacturen kunnen vanuit de leverancier meteen naar een speciaal voor u aangemaakt mailadres worden gestuurd waarna de factuur automatisch wordt ingeboekt in het boekhoudpakket. Door dit te automatiseren heeft u meer tijd over voor uw onderneming en hoeft u de boekhouding niet meer in een ordner bij ons te brengen. Tevens zijn de facturen en bonnetjes terug te vinden in de administratie.
De administratie is meteen zichtbaar bij de boekhouder/accountant. Als dit goed is ingericht en deze werkwijze consequent wordt gehanteerd kan de automatische bankkoppeling worden ingesteld. Dit houdt in dat de bankmutaties van de afgelopen dag s’ morgensvroeg al in uw boekhoudpakket zijn ingelezen zodra u de boekhouding opent. Vanuit de administratie kan dan worden gestuurd om het bedrijf gezond en winstgevend te houden. Tevens vormt dit de basis voor het doen van de benodigde aangiften, opmaken van de jaarrekening enz..
Harry Mulder van Moderne Administraties Mulder is een analytische allround commerciële administrateur met 25 jaar ervaring als hoofd administratie bij een internationaal groothandels/productiebedrijf, Harry opereert voornamelijk in de buitendienst. Bert-Jan Aalders van Adminta administratie en advies opereert vanuit het kantoor in Stadskanaal en verzorgt de (salaris)administratie, jaarrekening en fiscale aangiften en vraagstukken van onze klanten. Samen leveren wij een geheel pakket aan diensten om onze klanten te ontzorgen met de administratie.
Voor meer informatie zie onze website www.adminta.nl en www.mam-administraties.nl

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company