Partnerprogramma

Groei samen met ons

Onze software is de kern. Die zorgt voor een boekhouding die altijd volledig, kloppend en up-to-date is. Maar het echte werk begint samen met jullie, de accountants en experts die dagelijks het verschil weten te maken. Kies voor een uniek partnership. En wij zorgen voor de tools, inzichten en begeleiding waarmee jij kan groeien.

5 vragen aan...

... onze partners. In deze blogreeks vragen we onze partners regelmatig het hemd van het lijf. Benieuwd hoe zij Yuki ervaren? Lees hier hun antwoorden.

Je groeit met behulp van...

Als je voor Yuki kiest, kies je voor veel meer dan alleen een boekhoudpakket of online boekhoudsoftware. Je kiest voor een partner. Ontdek hier wat dit betekent voor de groei van jouw kantoor.

Partners aan het woord

Veel accountants zijn je al voorgegaan. En één ding hebben ze absoluut met elkaar gemeen: werken met Yuki heeft ze stuk voor stuk (nog meer) tevreden klanten opgeleverd. Ontdek hier hoe.

Ontmoet de Yuki community

Jaarlijks zetten we onze partners welverdiend in de spotlight. Tijdens de Yuki Gala delen we namelijk onze felbegeerde Yuki Awards uit. Hier zie je de winnaars van 2021.

NUWEA Operational Excellence
Oamkb Customer Intimacy
ENTRPNR. Fast Growing
4Figures Product leadership
Bennett's Finance & Advice | Numblees Miss & Mister Yuki July Bennett | Peter Reichgelt

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company
Ik wil een demo