Als accountant overstappen op Yuki

Het kan: in 1 dag overstappen

Maar je mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk... Welk tempo je ook kiest, binnenkort krijgen al je cijfers kleur. Maar voor het zover is moeten er nog een aantal dingen gebeuren. Lastig? Eng? Ingewikkeld? Zeker niet.

Moeiteloos starten

Het liefst ben je druk bezig met de dingen die er echt toe doen. En laten we eerlijk zijn, overstappen is niet een van deze dingen. Daarom stap je met Yuki moeiteloos over. Zo kan je zo snel mogelijk weer verder met het echte werk.

Administraties overzetten

Je hebt een flink aantal administraties in je huidige boekhoudsoftware. Maar nu moeten die administraties ook overgezet worden. Gelukkig is dat in Yuki zo gedaan. We helpen je door het overzetten zo simpel mogelijk te maken.

Onboarding & training

Alle begin is moeilijk. Behalve als je begint met Yuki. Met een uitgebreide onboarding en duidelijke training hoef jij je nergens zorgen over te maken. Voor je het weet heb je alle nodige kennis in huis.

Begeleiding & hulp op kantoor

We zorgen ervoor dat je van A tot Z begeleid wordt. Vanaf het moment dat je overstapt staat je eigen Customer Success Manager voor je klaar met advies op maat. Van strategiesessies tot consults op locatie.

Geïnspireerde klanten

Zorgen dat al je klanten ook fan worden van een makkelijkere manier van boekhouden? Yuki helpt je bij het inspireren en begeleiden van ondernemers. Met inspiratiesessies op locatie (of online) en informatief marketingmateriaal om te delen.

Benieuwd wat Yuki voor jouw kantoor kan betekenen?

Ga vrijblijvend in gesprek

All you need is Yuki

Stap nu over
┬ę 2019 The Yuki Company