28 september 2017
Isidora

De hoogtepunten van Yuki’s Operational Excellence Dinner Gala 2017

Op 14 september 2017 organiseerde Yuki het Operational Excellence Dinner Gala 2017 in Theater Gooiland in Hilversum. Culinaire verrassingen, spetterend entertainment, onthullingen van de nieuwste Yuki productinnovaties en natuurlijk de Yuki awards. We blikken graag samen met je terug op deze geslaagde avond.

Yuki Operational Excellence Dinner Gala

Yuki reikte voor de tweede keer awards uit aan partners die het afgelopen jaar fantastische resultaten hebben behaald op het gebied van groei, tevredenheid, tijdigheid en automatisering. Benieuwd welke partners hebben gewonnen en waarom? Lees deze blog dan verder!

Bij Operational Excellence gaat het om het uitblinken in de dienstverlening aan de klant. Het is de denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. En dat is ook wat Yuki nastreeft.

En de winnaars zijn..

In aanwezigheid van zo’n 150 partners reikte het management van Yuki: Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens, Peter van Haasteren en Micha Smit vier awards uit. Onder het genot van een diner en spetterend entertainment werden de prijzen uitgereikt. Naast een award kreeg iedere winnaar duizend euro co-marketing budget. De felbegeerde Yuki awards zijn dit jaar uitgereikt aan:

Yuki Fastgrowing Award

  • Deze prijs was voor PointOne, omdat daar het aantal administraties het snelst is gegroeid.

Yuki Customer Intimacy Award

  • De Customer Intimacy Award ging naar Francken & Partner, omdat dit kantoor het hoogst scoorde op klanttevredenheid en snelheid van het verwerken van transacties.

Yuki Product Leadership Award

  • Rikst ging dit jaar met de Product Leadership award naar huis. Dit kantoor heeft zich het afgelopen jaar 100% ingezet op het gebied van UBL.

Yuki Operational Excellence Award

  • Operational Excellence combineert in feite alle voorgaande kwaliteiten en de gelijknamige award ging dan ook naar de partner die op alle gebieden het beste heeft gepresteerd. De grote winnaar van de avond was Practical Accounting uit Amsterdam.

Alle prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd! Wil je volgend jaar ook in de prijzen vallen? Dan dagen we je alvast uit om volgend jaar te streven naar Operational Excellence!

Bekijk ook de aftermovie!

[av_promobox button=’yes’ label=’Ontdek Yuki’ link=’page,12186′ link_target=” color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue87d’ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ custom_class=”]

Meer weten?

[/av_promobox]

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company