21 juni 2019
Yuki

ICT meets accountancy: inzicht, snelheid en gebruikersgemak

Real-time controle

“Aan de achterkant zit een accountant die bijna real-time met ons meekijkt en controleert. Aan het eind van het jaar betekent deze aanhoudende, tussentijdse controle dat de jaarcijfers veel sneller klaar zijn dan voorheen en dat er bovendien nauwelijks nog controles en correcties achteraf nodig zijn. Dit bespaart zo ontzettend veel (zoek)werk, irritatie en tijd!”

Gericht op ondernemers

“De meeste pakketten gaan uit van de accountant en zijn daardoor ontzettend technisch en ingewikkeld. Yuki niet. De mensen van Yuki zijn op de stoel van de ondernemer gaan zitten en hebben het pakket van daaruit ontwikkeld.”

Veranderende rollen

“Onze voormalig fulltime boekhoudmedewerker hield na de implementatie zoveel tijd over dat hij ander werk kon gaan doen. Nu houdt hij zich bijna fulltime bezig met ons klant- en debiteurenbeheer.”

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent, en voor je boekhouding en administratie wil je kunnen vertrouwen op een partner die je effectief werk uit handen neemtJan van Wijgerden, Tredion

Overzichtelijk dashboard

De meest aansprekende feature van Yuki is volgens Jan het dashboard, dat hij dan ook een aantal keren per dag raadpleegt. “Via dit dashboard heb je altijd, real-time inzicht in alle financiële aspecten van je bedrijf. Alles is geïntegreerd: je facturen, je banksaldo, je debiteuren. Met één druk op de knop zie je dus hoe je er voor staat en waar je eventueel verbeteringen door kunt voeren.”

Tredion ICT & Telecom

Met zijn onderneming Tredion richt Jan zich al 16 jaar op de MKB-ondernemer (‘de leukste markt die er is’). Zijn missie: het slimmer maken van zijn klanten door ze te helpen slimmer te werken dankzij automatisering, cloud- en telecomoplossingen. Dit doet hij door actief mee te denken met zijn klant en die – met behulp van een een technische oplossing – succesvoller te maken.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company