22 augustus 2022
Branco van der Marel

CNBB – Snel schakelen of bijsturen wanneer wij dat nodig achten

CNBB investeert in softwarebedrijven en richt zich zowel op groei-investeringen als buy-outs. Momenteel heeft CNBB vijftien ondernemingen in portefeuille. Het gaat om innovatieve start-ups en scale-ups, meestal met een propositie rondom cloudgebaseerde SaaS-modellen.

Beschikken over actuele en correcte cijfers

Voor het managen van de financiële administraties gaat de voorkeur van CNBB uit naar Yuki. “Yuki is een erg gebruiksvriendelijk product ten opzichte van de andere pakketten in de markt. Die zijn toch vaak specifiek gericht op accountants en boekhouders. Yuki heeft dat anders aangepakt: hun pakket is voor de business laagdrempeliger, makkelijker te doorgronden en biedt interessantere insights. Met Yuki ben je in een paar klikken waar je wilt zijn en zie je snel wat er aan de hand is. Aldus Bart Mom – Investment Manager CNBB.

“De financiële administraties van onze portfoliobedrijven zijn mede daardoor in hoge mate up to date en kennen een zeer klein foutpercentage.”Bart Mom, CNBB

Analytisch boekhouden

CNBB verplicht de bedrijven in de portefeuille niet om met Yuki te werken, maar hun ondernemers zien vaak zelf al de voordelen van Yuki in. “Een belangrijk voordeel van Yuki is dat je via analytisch boekhouden de gegevens kunt uitsplitsen en bekijken op specifieke onderdelen. Denk aan het bekijken van de cijfers voor bepaalde afdelingen of productlijnen. Dat is een snelle, efficiënte manier om een goed beeld te krijgen van de ontwikkelingen die op dat moment relevant zijn.”

Migratie met andere software

“Wat bedrijven als prettig ervaren is dat Yuki goed te koppelen is aan andere bedrijfssoftwarepakketten. Het migreren van de boekhouding vanuit een ander pakket naar Yuki levert zelden problemen op en is sneller voor elkaar dan elders omdat Yuki over speciale migratietools beschikt.”

Gebruiksgemak, automatisering en real-time inzichten

“Het mooie van Yuki is het gebruiksgemak, ook voor gebruikers die over weinig boekhoudkundige kennis en skills beschikken. Voor bedrijven die in-house hun boekhouding hebben geregeld, is Yuki interessant vanwege de sterke automatisering en real-time inzichten. Dat zijn meestal organisaties vanaf ongeveer tien medewerkers en een omzet van een miljoen euro of hoger. Vanuit mijn positie als investeerder en mijn ervaring met diverse boekhoudpakketten kan ik Yuki ook warm aanbevelen voor bedrijven die hun boekhouding intern hebben geregeld.”

Benieuwd naar het volledige verhaal?
DE HELE CASE LEES JE HIER

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company