21 juni 2019
Yuki

Bruna – Geef je gunfactor een boost met digitaal ondernemen

De ideale accountant is een sparringpartner

“Ik ken geen enkel ander boekhoudplatform dat je zoveel inzicht in je financiële ontwikkelingen en resultaten geeft zonder tussenkomst van een accountant. Omdat je dat dagelijkse inzicht nu hebt, hoef je tijdens je afspraken met je accountant dus niet meer achterom te kijken maar kun je de tijd samen volledig benutten voor zijn advies en om samen vooruit te kijken.”

Ken je klant!

Dankzij Yuki hebben we de tijd om klantvragen te signaleren, daar op in te spelen en die oh zo belangrijke persoonlijke band met onze klant op te bouwen en te verstevigen.

Tel uit je winst

Eenmaal up-and-running bespaar je ook nog eens enorm op de tijd die je kwijt bent aan je administratie. Normaal zou daar in een winkel als de mijne zo’n 30 uur per week voor staan – dat is bijna een fte medewerker die we nu dus niet aan hoefden te nemen! – met Yuki kost het je misschien een uurtje per dag.

Als retailer heb je te maken met heel, heel veel transacties, groot en klein. Yuki zet deze allemaal volledig automatisch in een handig overzicht zodat je ondanks die grote hoeveelheid cijfers toch altijd precies weet hoe je er voor staatMark Vermeer

Bruna

De Bruna franchise is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met meer dan 300 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten. In deze branche is de formule marktleider. De winkelformule bestaat sinds 1868.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company