15 december 2021
Branco van der Marel

4 Minutes – Toekomst zien in cijfers door 70% volautomatische verwerking

Uitdaging

“Voorheen hadden we geen inzicht in de administratie en was het veel handmatig werk, daarnaast waren we altijd bezig met het afgelopen boekjaar. Je hebt als ondernemer altijd het gevoel dat je achter de feiten aanloopt qua financiële administratie. Daarom wil ik altijd up-to-date zijn en een bijgewerkte administratie hebben.”

Realtime monitoring kapitaalstromen

“Als uitzendbureau heb je grote kapitaalstromen. Deze wilden we real-time kunnen monitoren zodat de accountant kan adviseren in plaats van controleren. Ik zocht dus een oplossing hoe ik real-time vooruit kan kijken en kan sparren met mijn accountant over meer dan alleen cijfers.” 

Het was mij vrijwel direct duidelijk dat je met Yuki real-time inzicht hebt in de administratie.Daan Slütter, 4 Minutes

Implementatie

Nico heeft Daan geholpen met de implementatie van Yuki zodat hij een vliegende start kon maken. “De uitdagingen die Daan had en zijn gewenste manier van werken sluiten naadloos aan bij Yuki’s filosofie. Zo hebben wij FlexService gekoppeld met Yuki en de automatische verwerking geoptimaliseerd.”

Toekomstgericht ondernemen

“Door gebruik te maken van Yuki worden bonnen en facturen voor 70% volautomatisch ingelezen en verwerkt zonder dat er handen aan te pas komen. Daarnaast kijkt mijn accountant mee voor financieel advies, waar wij voorheen spraken over afgelopen kwartaal. Hierdoor kan ik mijn bedrijf sturen op real-time data en toekomstgericht ondernemen.”

4 Minutes

In 2011 is 4 Minutes gestart als uitzendbureau in Enschede. 10 jaar later heeft het bedrijf meerdere kantoren en is 4 Minutes uitgegroeid tot één van de grootste uitzendbureaus in Twente. Binnen deze markt bieden zij stabiliteit en groei aan zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Ook starten met geautomatiseerd boekhouden? Vraag een demo aan.
BEKIJK DEMO

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company