Dé boekhoudsoftware
voor de Flexbranche
De alles-in-één boekhoudsoftware waarmee je tijd bespaart op je administratie, werkprocessen stroomlijnt en nog beter overzicht hebt. Met Yuki heb je de slimme digitale tool in handen om ruimte te creëren voor het versnellen van je business.
Plan vrijblijvend een demo
Match made in heaven
Highlights

✔ Geautomatiseerd boekhouden

✔ Real-time financieel inzicht

✔ Yuki Assistant app

✔ Flinke tijdwinst

Salarisadministratie
Yuki koppelt o.a. met Nmbrs®, Employes, Easyflex voor het automatisch binnenhalen van de verloningen in de online Yuki boekhouding.
Rapportage software
Yuki koppelt met diverse rapportage software zoals Visionplanner voor vergaande financiële inzichten en sturing.
Toekomstgericht ondernemen
Daan Slütter - 4 Minutes
Altijd en overal real-time financieel inzicht. Dat is waar Daan Slütter eigenaar van uitzendbureau 4 Minutes naar op zoek was. Het was voor hem vrijwel direct duidelijk dat je met Yuki real-time inzicht hebt in de administratie. Met de hulp van AA-accountant Nico Neppelenbroek hebben zij de automatische verwerking in Yuki geoptimaliseerd tot een automatiseringsgraad van 70%, wat veel handmatig werk scheelt. Dit zorgt ervoor dat Daan zijn bedrijf met real-time data sneller kan sturen. Op die manier kan hij toekomstgericht kan ondernemen. Bekijk de video.
Ontdek Yuki
Financiële monitor
Real-time financieel inzicht
Met de ingebouwde financiële monitor heb jij dankzij handige doorklikbare dashboards en visualisaties direct inzicht in de financiële positie en onderliggende boekingen. Je maakt makkelijk kosten- en omzet analyses door periodes met elkaar te vergelijken. Zo kan je de juiste keuzes blijven maken en gerichter groeien. Is die ene relatie goed bij met betalingen? Of staat er nog iets open bij een leverancier? In één oogopslag zie je de omzet en/of uitgaven per relatie. Je bent dus altijd 100% op de hoogte.
Plan gratis demo
Robotic Assistant
Transacties volautomatische verwerken
Handmatig inklopwerk kost veel tijd en geld, en is daarnaast ook nog eens foutgevoelig. De Yuki Robotic Assistant zorgt er voor dat transacties zoveel mogelijk volautomatisch worden verwerkt. Op die manier kan je met Yuki een hoge automatiseringsgraad bereiken. Momenteel bereiken ondernemingen al een automatiseringsgraad van meer dan 70% met het Yuki platform.

Weten wat Yuki voor jouw administratie kan betekenen?
Plan vrijblijvend een demo
Kwaliteitsmonitor
Grip op de administratie
In één oogopslag zien hoe compleet en correct de boekhouding is verwerkt? Dat kan met de unieke kwaliteitsmonitor van Yuki. Yuki doet elke nacht volautomatisch 21 kwaliteitscontroles op de 7 hoofdonderdelen van de administratie; bank, inkoop en verkoop, btw, personeel, activa en verwerking. Met een cijfer voor elke kwaliteitscontrole krijgt de hele administratie een totaalcijfer. Met dit controlemiddel bespaar je zowel dagelijks als bij de eindejaarswerkzaamheden veel kostbare tijd.
Plan gratis demo
Workflow
Digitaliseer en automatiseer je autorisatieproces
Met de Workflow automatiseer je gemakkelijk en snel de workflow van de onderneming. Moet een bepaald soort factuur altijd door een specifiek persoon worden goedgekeurd? Dan kan je hier in Yuki een geautomatiseerde workflow voor opstellen. Dit kan simpel blijven, of juist tot op detailniveau gespecificeerd. Met de Workflow wordt het werk beter verdeeld, voor een krachtige en snelle opvolging.
Plan gratis demo
Offerte en Facturatie
Meer deals met krachtige offertes
Een van de belangrijkste elementen van een onderneming én een van de elementen die het verschil kunnen maken: offertes. Ondernemers willen dan ook offertes die tot in de puntjes kloppen. En als de boekhouding digitaal is, is het ook handig als factureren volledig digitaal gaat. Vanuit Yuki verstuurt een ondernemer eenvoudig verkoopfacturen. En zodra een factuur verstuurd is, zit die ook meteen in de boekhouding. Dat scheelt tijd, voor je klant en voor jou.
Plan gratis demo
Yuki Assistant app
Altijd en overal financieel inzicht
Met deze app krijg je 24/7 inzicht in de financiële gezondheid en kan je altijd en overal bij zijn met je boekhouding. Je ziet namelijk realtime wat nog nodig is voor een complete boekhouding. Met de app krijg je inzicht in je leveranciers- en klantrelaties, beheer je taken, keur je facturen goed en meer. En je scant of uploadt documenten direct via de app je boekhouding in.
Plan vrijblijvend een demo
Goed voorbereid
Jouw digitale toekomst
Met Yuki ben je voorbereid op een digitale toekomst. Wij zorgen voor slimme boekhoudsoftware die je de slagkracht biedt om snel in te spelen op verandering, zodat jij nog sneller beslissingen kunt maken. Met realtime data en vele automatiseringsmogelijkheden hou je eenvoudig je financiële administratie bij, schakel je tussen de verschillende koppelingen (zoals de salarisadministratie van NMBRS), communiceer je binnen de tool en hoef je ons platform eigenlijk nooit te verlaten. Bovendien maak je snel inzichtelijk of alle declarabele uren geboekt zijn. Yuki is het alles-in-één platform dat jouw organisatie nodig heeft.
Download pricing
© 2022 The Yuki Company