Flexbranche
boekhoudsoftware
De alles-in-één boekhoudsoftware waarmee je tijd bespaart op je administratie, werkprocessen stroomlijnt en nog beter overzicht hebt. Met Yuki heb je de slimme digitale tool in handen om ruimte te creëren voor het versnellen van je business.
Plan gratis 20 min demo
Match made in heaven
Highlights

✔ Real-time financieel inzicht

✔ Robotic Assistent

✔ Slimme scan & herken

✔ Yuki Assistant app

✔ Kwaliteitsmonitor

✔ Offerte & Facturatie

NMBRS®
Koppel Yuki met Nmbrs® en haal automatisch de loonstroken, loonaangifte en journaalposten binnen in de online Yuki boekhouding.
Easyflex

Verloning, facturatie, planning & datavisualisatie gekoppeld met Yuki het kan allemaal met Easyflex.

Goed voorbereid
Jouw digitale toekomst
Met Yuki ben je voorbereid op een digitale toekomst. Wij zorgen voor slimme boekhoudsoftware die je de slagkracht biedt om snel in te spelen op verandering, zodat jij nog sneller beslissingen kunt maken. Met realtime data en vele automatiseringsmogelijkheden hou je eenvoudig je financiële administratie bij, schakel je tussen de verschillende koppelingen (zoals de salarisadministratie van NMBRS), communiceer je binnen tool en hoef je ons platform eigenlijk nooit te verlaten. Bovendien maak je snel inzichtelijk of alle declarabele uren geboekt zijn. Yuki is het alles-in-één platform dat jouw organisatie nodig heeft.
Plan gratis 20 min demo
Altijd en overal financieel inzicht
Yuki Assistant app
Met deze app krijg je 24/7 inzicht in de financiële gezondheid en kan je altijd en overal bij zijn met je boekhouding. Je ziet namelijk realtime wat nog nodig is voor een complete boekhouding. Met de app krijg je inzicht in je leveranciers- en klantrelaties, beheer je taken, keur je facturen goed en meer. En je scant of uploadt documenten direct via de app je boekhouding in.
Plan gratis 20 min demo
Real-time financieel inzicht
Financiële monitor
Met de ingebouwde financiële monitor heb jij dankzij handige doorklikbare dashboards en visualisaties direct inzicht in de financiële positie. Zo kan je de juiste keuzes blijven maken en gerichter groeien. Is die ene relatie goed bij met betalingen? Of staat er nog iets open bij een leverancier? In één oogopslag zie je de omzet en/of uitgaven per relatie. Je bent dus altijd 100% op de hoogte.
Plan gratis 20 min demo
Volautomatische boekingen
Robotic Assistant
Handmatig werk kost veel tijd en geld, en is daarnaast ook nog eens foutgevoelig. Jouw robotic assistant zorgt er voor dat repetitieve, administratieve en simpele handelingen zoveel mogelijk volledig geautomatiseerd worden.
Plan gratis 20 min demo
Grip op de administratie
Kwaliteitsmonitor
De unieke kwaliteitsmonitor van Yuki doet elke nacht volautomatisch 21 kwaliteitscontroles over 7 onderdelen; bank, inkoop, verkoop, btw, personeel, activa en verwerking. Met een cijfer voor elke controle krijgt de hele administratie een totaalcijfer. Zo weet je hoe compleet en correct de boekhouding is verwerkt. Dit bespaart je als controlemiddel zowel dagelijks als bij de eindejaar werkzaamheden kostbare tijd.
Plan gratis 20 min demo
Meer deals met krachtige offertes
Offerte en Facturatie
Een van de belangrijkste elementen van een onderneming én een van de elementen die het verschil kunnen maken: offertes. Ondernemers willen dan ook offertes die tot in de puntjes kloppen. En als de boekhouding digitaal is, is het ook handig als factureren volledig digitaal gaat. Vanuit Yuki verstuurt een ondernemer eenvoudig verkoopfacturen. En zodra een factuur verstuurd is, zit die ook meteen in de boekhouding. Dat scheelt tijd, voor je klant en voor jou.
Plan gratis 20 min demo
Digitaliseer en automatiseer je bedrijfsprocessen
Workflow
Met de Workflow automatiseer je gemakkelijk en snel de workflow van de onderneming. Moet een bepaald soort factuur altijd door een specifiek persoon worden goedgekeurd? Dan kan je hier in Yuki een geautomatiseerde workflow voor opstellen. Dit kan simpel blijven, of juist tot op detailniveau gespecificeerd. Met de Workflow wordt het werk beter verdeeld, voor een krachtige en snelle opvolging.
Plan gratis 20 min demo
© 2021 The Yuki Company