Detail- en Groothandel
boekhoudsoftware
De alles-in-één boekhoudsoftware waarmee je tijd bespaart op je administratie, werkprocessen stroomlijnt en nog beter overzicht hebt. Met Yuki heb je de slimme digitale tool in handen om ruimte te creëren voor het versnellen van je business.
Plan gratis 20 min demo
Match made in heaven
Highlights

✔ Real-time financieel inzicht

✔ Robotic Assistent

✔ Slimme scan & herken

✔ Yuki Assistant app

✔ Kwaliteitsmonitor

✔ Offerte & Facturatie

Omzet & facturatie

Koppelingen met kassasystemen van o.a. Pos Kassasystemen, Nappkin, Lightspeed Retail

en Woocommerce

MyPos
Waar je betaling ook gedaan wordt, ze komen direct in je administratie met MyPos
Tel uit je winst
Bruna - Mark Vermeer
Als retailer heb je te maken met veel transacties groot en klein. Eenmaal up-and-running met Yuki bespaar je enorm op de tijd die je kwijt bent aan je administratie. Normaal zou daar in een winkel als de mijne zo’n 30 uur per week voor staan – dat is bijna 1 fte medewerker. Met Yuki kost het je misschien een uurtje per dag.
Plan gratis 20 min demo
Efficiëntieslag
Jouw slimme boekhoudassistent
De alles-in-één boekhoudsoftware van Yuki helpt je met snelle en automatische verwerking van facturen, salarisadministratie, het creëren van slimme workflows, en het behouden van grip op je cijfers dankzij duidelijke real-time financiële dashboards. Maak een efficiëntieslag in je bedrijfsprocessen dankzij onze slimme digitale boekhoudassistent.
Plan gratis 20 min demo
Altijd en overal financieel inzicht
Yuki Assistant app
Met deze app krijg je 24/7 inzicht in de financiële gezondheid en kan je altijd en overal bij zijn met je boekhouding. Je ziet namelijk realtime wat nog nodig is voor een complete boekhouding. Met de app krijg je inzicht in je leveranciers- en klantrelaties, beheer je taken, keur je facturen goed en meer. En je scant of uploadt documenten direct via de app je boekhouding in.
Plan gratis 20 min demo
Real-time financieel inzicht
Financiële monitor
Met de ingebouwde financiële monitor heb jij dankzij handige doorklikbare dashboards en visualisaties direct inzicht in de financiële positie. Zo kan je de juiste keuzes blijven maken en gerichter groeien. Is die ene relatie goed bij met betalingen? Of staat er nog iets open bij een leverancier? In één oogopslag zie je de omzet en/of uitgaven per relatie. Je bent dus altijd 100% op de hoogte.
Plan gratis 20 min demo
Volautomatische boekingen
Robotic Assistent
Handmatig werk kost veel tijd en geld, en is daarnaast ook nog eens foutgevoelig. Jouw robotic assistant zorgt er voor dat repetitieve, administratieve en simpele handelingen zoveel mogelijk volledig geautomatiseerd worden.
Plan gratis 20 min demo
Grip op de administratie
Kwaliteitsmonitor
De unieke kwaliteitsmonitor van Yuki doet elke nacht volautomatisch 21 kwaliteitscontroles over 7 onderdelen; bank, inkoop, verkoop, btw, personeel, activa en verwerking. Met een cijfer voor elke controle krijgt de hele administratie een totaalcijfer. Zo weet je hoe compleet en correct de boekhouding is verwerkt. Dit bespaart je als controlemiddel zowel dagelijks als bij de eindejaar werkzaamheden kostbare tijd.
Plan gratis 20 min demo
Meer deals met krachtige offertes
Offerte en Facturatie
Een van de belangrijkste elementen van een onderneming én een van de elementen die het verschil kunnen maken: offertes. Ondernemers willen dan ook offertes die tot in de puntjes kloppen. En als de boekhouding digitaal is, is het ook handig als factureren volledig digitaal gaat. Vanuit Yuki verstuurt een ondernemer eenvoudig verkoopfacturen. En zodra een factuur verstuurd is, zit die ook meteen in de boekhouding. Dat scheelt tijd, voor je klant en voor jou.
Plan gratis 20 min demo
Digitaliseer en automatiseer je bedrijfsprocessen
Workflow
Met de Workflow automatiseer je gemakkelijk en snel de workflow van de onderneming. Moet een bepaald soort factuur altijd door een specifiek persoon worden goedgekeurd? Dan kan je hier in Yuki een geautomatiseerde workflow voor opstellen. Dit kan simpel blijven, of juist tot op detailniveau gespecificeerd. Met de Workflow wordt het werk beter verdeeld, voor een krachtige en snelle opvolging.
Plan gratis 20 min demo
© 2022 The Yuki Company