Yuki platform voor ondernemers

  • Alle cijfers binnen handbereik
  • Alle gegevens veilig in de cloud
  • Alles wat je nodig hebt in één systeem
  • Communicatie bij het document
  • Inzichtelijke dashboards

Samenwerken aan jouw succes

Je hebt een onderneming te runnen. En de boekhouding van je onderneming moet volledig op orde zijn. Wat je daar voor nodig hebt? Niet veel. Yuki, en een accountant die met Yuki werkt.

Veel makkelijker dan werken met Yuki wordt het niet. Je scant (of maakt een foto) van je facturen. Je bonnetjes gaan met de Yuki app zo je boekhouding in. Alle opmerkingen, vragen en antwoorden van je accountant vind je op een overzichtelijke plek. En je hebt toegang tot alle financiële inzichten die je helpen groeien.

Een aantal van de belangrijkste voordelen? Je ontdekt het hier.

Bekijk alle voordelen

Zoek een Yuki accountant bij jou in de buurt

Vul je postcode in

Postcode of plaats*
Zoek een accountant

Meer dan boekhouden

Met Yuki kan je veel meer dan alleen boekhouden.

Je kan het platform namelijk uitbreiden met extra functionaliteit die je helpen de beste resultaten te behalen. Krijg bijvoorbeeld toegang tot krachtige insights in de gezondheid en groei van je onderneming met Yuki Financieel. Of word een commerciële held door het hele verkoopproces te automatiseren en optimaliseren met Yuki Verkoop. En zo zijn er nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden, ontdek ze hier.

Bekijk alle features

Yuki koppelt ook met je bestaande systemen

Je business draait waarschijnlijk op een aantal essentiële systemen. Deze bestaande systemen koppel je natuurlijk gewoon aan Yuki. Je webshop- of kassasystemen, je salarisadministratie, rapportage-tools... Bekijk hier alle koppelingen die je binnen Yuki kan activeren.

Alle koppelingen

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company
Ik wil een demo