Yuki voordelen

 • inzicht
  24/7 actueel inzicht
 • Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen
 • Allinone
  Alles binnen één online boekhoudplatform
 • Overzichtelijke dashboards

De voordelen van Yuki voor ondernemers

Met het online boekhoudplatform van Yuki hoef je zo min mogelijk tijd te besteden aan je boekhouding en heb je daarom zo veel mogelijk tijd voor je onderneming. Een aantal van de belangrijkste voordelen? Je ontdekt het hier.

Vind je accountant

Alles binnen één online boekhoudplatform

De voordelen van alle essentiële functionaliteit, gecombineerd met het gemak van één overzichtelijk boekhoudplatform? Met Yuki bevinden alle features die je nodig hebt om als ondernemer je financiële zaken perfect geregeld te hebben zich op één plek. Wil je factureren, incasseren, betalingen doen of uren registreren? Het verloopt allemaal via hetzelfde online boekhoudplatform.

 • inzicht
  24/7 actueel inzicht
 • partner
  Gekoppeld met je favoriete oplossingen
 • Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen

24/7 actueel inzicht

Blijf altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken. Op de zaak, onderweg, of gewoon thuis op de bank. Met het online platform van Yuki weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in de meest actuele cijfers. En met de betrouwbare en bruikbare informatie uit jouw persoonlijke dashboard kan jouw accountant je nog beter helpen en adviseren.

Praat met een Yuki partner

Makkelijk aanleveren, communiceren & samenwerken

Het aanleveren van documenten is gemakkelijker dan ooit. Na het scannen van je facturen en bonnen hoef je ze alleen nog maar te uploaden via GoogleDrive, Dropbox, of ze te versturen via de mail. Of je maakt een foto in de Yuki app en stuurt de bon direct in! Vervolgens kan je direct bij de desbetreffende documenten opmerkingen plaatsen. Zo kan je nog beter communiceren en samenwerken met je accountant.

Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen

Jij uploadt je facturen en bonnen… En veel meer dan dat hoef je niet te doen. Zolang je regelmatig alle financiële stukken aanlevert doet je accountant (samen met de software van Yuki) de rest. Je bent veel minder tijd kwijt aan de administratieve kant van je boekhouding en hebt dus meer tijd om je te focussen op je onderneming. Vanaf nu kan jij je samen met je accountant volledig richten op het behalen van financieel succes!

Lees meer Lees minder

Gekoppeld met je favoriete oplossingen

Als ondernemer heb je te maken met verschillende systemen en oplossingen die jou ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden. En alle essentiële systemen koppel je natuurlijk het liefst allemaal met elkaar. Met Yuki koppel je bijvoorbeeld je webshop, salarisadministratie of kassasysteem aan het boekhoudplatform. Op deze manier krijg je nog beter inzicht in je onderneming en weet je zeker dat je met de juiste data werkt. Bekijk hier alle koppelingen.

Lees meer Lees minder

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company
Ik wil een demo