Het Yuki platform

All you need is Yuki.

Want Yuki is meer dan boekhouden. Met Yuki kan je slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles- en btw-aangiftes, en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online. Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden.

Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Voordelen

Alles binnen één online boekhoudplatform

Met het online boekhoudplatform van Yuki hoef je zo min mogelijk tijd te besteden aan je boekhouding en heb je daarom zo veel mogelijk tijd voor je onderneming. Een aantal van de belangrijkste voordelen?

Meer voordelen
Overstappen

Het kan: in 1 dag overstappen

Maar je mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk... Welk tempo je ook kiest, binnenkort krijgen al je cijfers kleur. Maar voor het zover zover is moeten er nog een aantal dingen gebeuren. Lastig? Eng? Ingewikkeld? Zeker niet.

Naar overstappen

Yuki koppelt met je essentiële systemen

Optimaal gebruik maken van de systemen die jij en je klanten al in huis hebben? Dan koppel je onze boekhoudsoftware bijvoorbeeld met een webshop, salarisadministratie, fiscaal pakket, CRM of kassasysteem. Bekijk hier welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn.

Alle koppelingen

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company
Ik wil een demo