21 januari 2020
Isidora

Yuki benoemt Rogier van den Heuvel tot nieuwe Managing Director

Yuki zet de stap naar de volgende fase en heeft Rogier van den Heuvel, per 1 januari 2020, benoemd tot nieuwe Managing Director in Nederland. Aan Van den Heuvel de taak om in Nederland de groei van Yuki verder vorm te geven.

Rogier brengt meer dan 20 jaar technologie-, software- en operationele ervaring mee naar Yuki. Gedurende zijn carrière heeft hij vele strategische-, operationele-, en commerciële management posities bekleed in snel groeiende omgevingen. Van den Heuvel staat bekend om zijn ondernemende visie en het vertalen van die visie naar het genereren van meer omzet en productiviteit. Van den Heuvel heeft de taak om de groei van Yuki verder vorm te geven, waarbij onze software de kern is die onze partners in staat stelt om elke dag het verschil te maken bij hun klanten, de ondernemer. 

“Mijn drive en focus ligt bij het professionaliseren en het laten groeien van organisaties door klantgerichter, efficiënter en slimmer te werken. Ik kijk er daarom erg naar uit om Yuki naar de volgende fase te brengen en invulling te geven aan de sterke groeiambities van de The Yuki Company”, aldus Van den Heuvel.

Lucas Brentjens, CEO van The Yuki Company: “Yuki heeft grote ambities en we zijn blij met de komst van Rogier. De afgelopen jaren heeft Yuki met haar toonaangevende platform al een sterke ontwikkeling doorgemaakt en met zijn uitgebreide ervaring in de technologie sector, zal Rogier’s ondernemende aanpak ons verder helpen met de volgende stap van onze groei in Nederland.”

Tegelijk heeft Yuki haar commerciële organisatie per 1 januari versterkt met de komst van Stephan van de Velde als nieuwe Sales Manager. Hij zal leiding geven aan de commerciële afdeling van Yuki. Stephan heeft bijna 10 jaar commerciële ervaring bij o.a. Reed Business Information en meest recentelijk bij Monalyse.

De huidige algemeen directeur van Yuki, Peter van Haasteren, stapt geheel over naar de Yuki holding en zal zich daar volledig richten op zijn positie van groep CFO.

Commercieel directeur Micha Smit van Yuki maakt de overstap naar zusterbedrijf DizzyData om daar als algemeen directeur leiding te geven aan verdere ontwikkeling van DizzyData in en buiten Nederland. Micha heeft een uitgebreide staat van dienst opgebouwd binnen de Yuki groep in het ontwikkelen en implementeren van succesvolle sales- en marketing strategieën.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company