NFT-Invoicing

Een veilige en geautomatiseerde
verwerking van facturen

Nooit meer per ongeluk een spook- of nepfactuur betalen. In de accountancy staan ​​we continu voor uitdagingen die vallen onder validiteit, integriteit, beschikbaarheid en traceerbaarheid. Het hebben van een enkele, gedeelde informatiebron lost deze uitdagingen op.

Tokenized facturen (of ‘NFT-facturen’) zijn financiële documenten waarvan een notariële bron is geregistreerd op de blockchain. Klinkt ingewikkeld, maar is het niet! Op deze pagina leggen we je precies uit wat het is en wat je er aan hebt.

Waarom
Blog
Webinars
Array
vimeo
100% veilige automatische factuurverwerking

Factureren via de blockchain?

Spookfacturen, CEO fraude en andere security-uitdagingen. Het is meer dan ooit belangrijk om 100% te kunnen vertrouwen op inkomende facturen. Tegelijk zijn deze ook steeds lastiger te herkennen. Wil je het 100% goed doen, dan komt daar veel controlewerk bij kijken, ondanks de hoge mate van automatisering. Automatisering is namelijk niet per definitie waterdicht.

Maar dat is nu juist één van de belangrijkste drijfveren van Visma | yuki; de boekhouding zo veel mogelijk op een veilige manier automatiseren. Yuki zocht en vond een slimme oplossing voor een complex probleem.

Lees meer
  Array
  youtube
  Blog

  NFT-invoicing maakt een einde aan de spookfactuur

  Visma | yuki heeft als eerste bedrijf in Europa factuurverwerking veiliger gemaakt met blockchaintechnologie. De blockchaintechnologie is verwerkt in Yuki’s boekhoudplatform waarmee de echtheid van bonnen en facturen automatisch wordt geverifieerd.

  Dit vormt de eerste stap in een volledig veilige automatisering van factuurverwerking en -betaling én het einde van de spookfactuur. Een belangrijke voorwaarde voor NFT-invoicing om te kunnen slagen, is wel dat het protocol breed wordt omarmd door bedrijfsleven en overheid.

  Lees verder
   Array
   vimeo
   Laat je inspireren door onze webinarreeks!

   NFT-Invoicing: Een belangrijke en interessante ontwikkeling

   Jeroen van Haasteren, Head of product Visma | yuki en Niels van den Bergh, CEO van Mintblue nemen je in een serie van 3 webinars mee in de wereld van NFT-Invoicing.

   Ze bespreken onder andere hoe het proces werkt, geven meer uitleg over de blockchain, laten zien welke voordelen deze aanpak heeft en hoe de toekomst eruit ziet. Gedurende en na het webinar heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen over NFT-Invoicing.

   • Webinar 1
    - +
   • Webinar 2
    - +
   • Webinar 3
    - +

   Yuki, Bright Accounting

   Ik wil een demo
   © 2023 The Yuki Company