Yuki & MVO

Ondernemers en accountants die graag samenwerken met een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, zijn bij Yuki aan het juiste adres. Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, werken in een duurzame, bijna papierloze omgeving; op alle vlakken zijn we hier actief mee bezig.

Maatschappelijke betrokkenheid
Administratie voor goed doel
Kantoor & medewerkers
Array
youtube
Maatschappelijke betrokkenheid

Op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak

Yuki heeft zich als vaste sponsor van Excelsior aangesloten bij Excelsior4all, de maatschappelijke organisatie van het voetbalteam. Deze stichting zet zich actief in voor de lokale samenleving en draagt bij aan ontwikkelingen op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak.

Vanwege onze focus op educatie en sportparticipatie bij de jeugd richten we ons op projecten als: voorlezen tijdens de kinderboekenweek, helpen bij een sportdag (scoren voor gezondheid) en een les verzorgen binnen het basisonderwijs.

  Array
  youtube
  Goede doelen

  Gratis administratie voor een goed doel

  Ook voor onze partners proberen we het wat makkelijker te maken om een goed doel te steunen. Zo kunnen accountantskantoren die met Yuki werken via ons boekhoudplatform een gratis administratie aanmelden voor een goed doel.

  Op deze manier steunt Yuki al een aantal goede doelen en stichtingen, onder andere: DON, de Rotterdamse Ondernemersprijs en Stichting Support Casper.

  Meedoen?
   Array
   youtube
   Persoonlijke ontwikkeling

   Persoonlijke ontwikkeling binnen Yuki

   Onze jonge teamgenoten zijn de leiders van de toekomst. Daarom investeren we graag in de jeugd door jaarlijks traineeships en stageplaatsen aan te bieden aan jong talent.

   Ook onze huidige medewerkers moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende (door)groeimogelijkheden en ruimte voor specialisatie of juist het ontwikkeling in de breedte.

   Daarnaast maken we het gemakkelijk om gezond bezig te zijn op kantoor: elke dag een gezonde lunch, veel vers fruit en twee keer per week bootcamp voor alle collega's die mee willen doen.

    Array
    youtube
    Duurzame werkomgeving

    Een duurzaam kantoor

    Het hoofdkantoor van Yuki staat in Rotterdam. We kozen in 2014 bewust voor kantoorpand Las Palmas. Zo wordt er op stookkosten bespaard met innovatieve gevelelementen en betere binnenbeglazing, heeft het pand een groene daktuin en zijn er zonnepanelen.

    Daarnaast zijn we continu bezig het nieuwe manieren om ook binnen het kantoor zo duurzaam mogelijk te werken, en dit te stimuleren bij alle collega's en gasten.

    Samenwerken met Yuki?
    • Minder papier
     - +
    • Minder brandstof kilometers
     - +
    • Afval scheiden
     - +
    • Yuki fiets
     - +
    © 2022 The Yuki Company