14 mei 2019
Isidora

Yuki lanceert de volledig vernieuwde Yuki Verkoop

Vanaf nu kan je er als accountant voor zorgen dat klanten beter, sneller en effectiever verkopen. Het gehele proces wordt geautomatiseerd voor de beste resultaten. Van offerte naar deal. Van deal naar verkoop. En van verkoop naar money in the bank!

De nieuwe Yuki Verkoop is een module waarmee ondernemers beter, sneller en effectiever kunnen verkopen. Facturatie, offertes, betalingen… Alles gebeurt online, geautomatiseerd en binnen één platform.

Hiermee biedt Yuki niet alleen veel meer functionaliteit voor jouw klanten, het biedt ook jou als accountant extra gemak, snelheid en automatiseringsmogelijkheden.

Vanaf nu kunnen jouw klanten:

  • Sneller betaald krijgen met online facturatie
  • Meer deals closen met krachtige offertes
  • Betalingen gemakkelijk maken met Mollie

Met Yuki Verkoop lukt het in een handomdraai. En alles in een volledig vernieuwde interface.

Sneller betaald krijgen met online facturatie

Vanuit Yuki versturen ondernemers eenvoudig effectieve verkoopfacturen, die na het versturen meteen in de boekhouding zitten. De facturen zijn makkelijk te verzenden, kunnen periodiek verstuurd worden, en zijn te gebruiken met eigen prijslijsten, artikelen en prijsafspraken. Klanten kunnen kiezen uit verschillende lay-outs en deze vervolgens aanpassen aan hun eigen briefpapier en logo’s.

Meer deals closen met krachtige offertes

Voor jouw klanten spelen offertes een cruciale rol. Hoe beter de offerte, hoe groter de kans dat ze een deal binnenhalen. Vervolgens moet de offerte overgezet worden tot een verkoopfactuur en komt de betaling binnen. Ook dit wordt geautomatiseerd met Yuki Verkoop. Met Yuki stelt je klant offertes op, verstuurt ze (met bijlagen) en zet ze ten slotte met één druk op de knop om naar een factuur.

Betalen gemakkelijk maken met Mollie

Yuki Verkoop maakt het ook makkelijker dan ooit om betalingen binnen te krijgen. Met Mollie sturen klanten voortaan een handige betaallink mee. Daarnaast worden de betalingen geautomatiseerd en kunnen klanten de bankafschriften direct in Yuki importeren. Handig voor ondernemers, want zij krijgen tot wel 6 keer sneller betaald. En handig voor accountants, want ook dit proces wordt geautomatiseerd en minder foutgevoelig.

De verschillende mogelijkheden zijn apart door ondernemers te activeren. Ondernemers die met Yuki werken kunnen de mogelijkheden gratis uitproberen door een aantal facturen en offertes kosteloos op te stellen en te versturen.

Bekijk hier ook de video met de uitleg aan ondernemers.

Meer weten over Yuki Verkoop?

Op zoek naar meer informatie over Yuki Verkoop? Als Yuki partner kan je dan het beste contact opnemen met je Customer Success Manager. Geen Yuki partner? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company