De koppeling met Yuki

WeFact Standard is een online facturatiepakket speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. De ondernemer is in staat om foutloos, zonder boekhoudkennis en cursussen aan de slag te gaan.

Hoe werkt de koppeling?

WeFact Standard kan rechtstreeks communiceren met de webservice van Yuki. WeFact Standard weet precies welke gegevens nieuw of gewijzigd zijn, en dus welke gegevens geëxporteerd moeten worden. Door de naadloze integratie met Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. Het gebruik van WeFact en Yuki zorgt voor een hand-in-hand samenwerking waarbij zowel de ondernemer als accountant actueel inzicht hebben. De integratie kan vanuit WeFact gestart worden en is kosteloos via je accountant (anders € 5 p/m).

Voordelen

  • Met één muisklik een factuur versturen, herinneren of aanmanen

    Facturen maken zonder factuurnummering fouten of verkeerde BTW. Ook kun je periodiek online factureren. Daarnaast zit je boven op jouw openstaande facturen en stuur je makkelijk een herinnering na verstrijken van een betaaltermijn via de facturatie software van WeFact.

  • Actueel inzicht in openstaande facturen

    Altijd een actueel en helder inzicht in jouw administratie. Tevens is er een BTW aangifte overzicht.

  • Volledige vrijheid huisstijl (briefpapier, structuur, lettertypes, kleuren)

    Het factuurprogramma WeFact Standard geeft je volledig vrijheid om jouw huisstijl precies na te maken.

Over WeFact:

WeFact was één van de eerste aanbieders van een product waarmee online factureren mogelijk was. Door de ervaring zijn de producten van alle gemakken voorzien die een ondernemer nodig heeft. Kwaliteit, betrouwbaarheid en goede product ondersteuning.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company